Ukinitev brezplačnih forumov
- Seasmoon
- Kraj: Obala
Re: Ukinitev brezplačnih forumov
Desno v koloni v četrti vrstici piše brez prispevkov, pa čeprav prispevki so.
Life is like a game ... play it ...
- muha
- Site Admin
- Kraj: Medvode okolica
Nič takega, nekaj se je izgleda zafecljalo. Pri meni je sedaj v redu. Hvala za opozorilo.
- crtj
- Site Admin
- Kraj: Prekmurje
Vse take težave se rešijo s tem, da se v nekem forumu nadaljuje pogovor in bodo vsakršni števci in časovne oznake ažurirani na sveža stanja.
Če pa nek forum povsem miruje, ni interesa za pogovor na tisto temo, moti samo, da "je grdo" - pa bo grdo še naprej
Če kje zagledate kot oznako časa 1.1.1970, to ni zato, ker se je forumu skegljalo, temveč je računalniško gledano "1.1.1970" datumski odraz tega, da nek podatek o času ne obstaja (je nič) in spada pod drobne zoprnije prenosa, nima pa vsebinskih posledic za nadaljevanje. Komentar enak kot zgoraj.
Če pa nek forum povsem miruje, ni interesa za pogovor na tisto temo, moti samo, da "je grdo" - pa bo grdo še naprej
Če kje zagledate kot oznako časa 1.1.1970, to ni zato, ker se je forumu skegljalo, temveč je računalniško gledano "1.1.1970" datumski odraz tega, da nek podatek o času ne obstaja (je nič) in spada pod drobne zoprnije prenosa, nima pa vsebinskih posledic za nadaljevanje. Komentar enak kot zgoraj.
- muha
- Site Admin
Hvala za pojasnilo, brez skrbi torej.
Toliko čudnih tipov, domnevam da robotov, ki so se nam želeli pridružiti, sem zadnje čase odslovila, da sem še bolj pozorna na take zadeve.
Toliko čudnih tipov, domnevam da robotov, ki so se nam želeli pridružiti, sem zadnje čase odslovila, da sem še bolj pozorna na take zadeve.
- Lpmami
- Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
- Kontakt:
Iščem recept za jajčni liker, pa mi napiše Access not permitted. Ato še ni urejeno in še bo? A je možno dobiti dostop do tega likerčka, me zelo zanima. Vnaprej hvala.
-
Sam ne dobim napake, ne najdem pa recepta... vseeno probaj tole viewtopic.php?p=502311#p502311
Mogoče dobiš kakšno idejo.
Mogoče dobiš kakšno idejo.
- Lpmami
- Kontakt:
- muha
- Site Admin
lpmami: to je zato, ker ta recept sam ni v naši lastni bazi. Orlica je kopirala le seznam iz neke druge internetne strani, ki ni več prosto dosegljiva. To pri zastarelih linkih ni redek primer. Ali stran vmes izbrišejo, ali pa onemogočijo dostop.
-
- Kraj: Rimske Toplice
Na Kulinarika.net imaš recept avtorja Riko. Njegovi recepti so zadetek v polno, upam, da tudi ta.
Če v Google vtipkaš: jajčni liker kulinarika, je to prvi zadetek.
Če v Google vtipkaš: jajčni liker kulinarika, je to prvi zadetek.
- Lpmami
- Kontakt:
Hvala, Metuljc! Recept ima 150 g etilnega alkohola 96 %, jaz pa domači šnops. Kako se da to preračunati?