Doma, zadovoljna, naklepetana.
Lpmami: kako je izpadlo z avtom?
Jaz sem zaradi dežja in vetra vzela kar taksi, mi ni bilo, da bi se cijazila z avtobusom, čakala na povezavo in potem na koncu dobršen del poti še prepešačila.
KLEPET OB KAVICI na Livadi, torek, 7. 1. 2025
- muha
- Site Admin
- Kraj: Medvode okolica
- Lpmami
- Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
- Kontakt:
Re: KLEPET OB KAVICI na Livadi, torek, 7. 1. 2025
Me veseli, Muha, da si se vsaj ti lahko naklepetala!
Avtu se je ob prestavljanju nekaj zamešalo, motor je izgubil vso moč in sem komaj počasi, z vklopljenimi utripalkami, seveda, pripeljala do parkirišča. Vlečna služba, odpeljal na servis, a že takrat je avto normalno vžgal in peljal. Računalniški pregled ni pokazal ničesar
"Kar vozite se, gospa, vse je v redu...."
In to dobro leto star avto.
Tem avtomobilskim računalnikom se očitno res včasih malo sfeclja
Avtu se je ob prestavljanju nekaj zamešalo, motor je izgubil vso moč in sem komaj počasi, z vklopljenimi utripalkami, seveda, pripeljala do parkirišča. Vlečna služba, odpeljal na servis, a že takrat je avto normalno vžgal in peljal. Računalniški pregled ni pokazal ničesar
"Kar vozite se, gospa, vse je v redu...."
In to dobro leto star avto.
Tem avtomobilskim računalnikom se očitno res včasih malo sfeclja
- muha
- Site Admin
Zanimivo. Daj vprašaj ob priliki, če ga naslednjič lahko sama kako resetiraš. Tako, kot PC, če se mu zafeclja.
- Lpmami
- Kontakt:
Sem vprašala, ja. Točno tako: ugasnem, malo počakam, ponovno vžgem in naj bi si opomogel in delal, kot da ni nič. To mi je povedala že na zavarovalnici, ki sem jo klicala za prevoz (zavarovalna polica pa doma ) in je serviser komentiral češ, kaj bo tista ženska vedela, po pregledu mi je pa sam povedal isto
Zadnjič spremenil Lpmami, dne Sr Jan 08, 2025 1:45 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
-
- Kraj: Rimske Toplice
Cinija 1 varno dostavljena domov, tudi jaz doma. Ni mi ravno užitek, nasprotno, muka, voziti v temi, dežju ob nasprotnem prometu. A za dobri dve uri prijetne družbe na klepetu in lep del pogi v avtu, vredno.
Tudi ta posebna sobica prijetna, mirna. S kurjavo pa res niso varčevali.
Tudi ta posebna sobica prijetna, mirna. S kurjavo pa res niso varčevali.
- Lpmami
- Kontakt:
- muha
- Site Admin
Sobica je bila bolj izjema, kot pravilo.
Je gospod, ki nas je stregel, dvakrat poudaril, da se za posebno sobico dodatno plača. Mali dodatek v obliki napitnine ne vem, če je dovolj za to, da bi jo vedno dobili. Včeraj je bila poleg našega rednega mesta ena večja družba na kosilu, zato nam jo je v trenutku dobre volje dodelil. Drugače pa to žal ni kavarna, je gostilna in je meni osebno malček nerodno k za kosilo pogrnjenim mizam priti samo na kavico.
Je gospod, ki nas je stregel, dvakrat poudaril, da se za posebno sobico dodatno plača. Mali dodatek v obliki napitnine ne vem, če je dovolj za to, da bi jo vedno dobili. Včeraj je bila poleg našega rednega mesta ena večja družba na kosilu, zato nam jo je v trenutku dobre volje dodelil. Drugače pa to žal ni kavarna, je gostilna in je meni osebno malček nerodno k za kosilo pogrnjenim mizam priti samo na kavico.