Ojla upam da si bila na srečanju pri zufu brbr čene lahko prideš do hoferja v medvodah ali pa izpeljevi kakšno srečanje v Ljubljani saj v sredino tedna pridem v glavno mesto ,_________________Najboljši prijatelj je vrt vedno tiho nikoli ti nereče žal besede.
Ne, ne, Vodenka. baziloko zate ima Metuljc, ki je šla k Zufu (vsaj mislim). Jaz imam družinske obveznosti in ne bi mogla it četudi bi bilo sončno in toplo. Kdaj pa boš v Ljubljani?. Drug teden bom precej na njivi, a vseeno, mogoče se lahko vidiva._________________naredimo svet lepši
Baziliko zate imam jaz, da o tem, kaj sem prevzela za brbr pri zufu ne govorim. Bom pripeljala baziliko nazaj v Ljubljano, zdaj je na tremalnem vikendu, vmes je šla pogledat, kako je pri zufu in se ima čisto OK, pravi. Se bomo že zmenile za predajo na en način, pa še kaj od mene dobiš. Velja?
Velja od srede dalje bom bolj pohjkovala upam da me spet ne zdelajo noge ,uživam na velko in pozabim na vse se tipkamo prek sz lep dan želim_________________Najboljši prijatelj je vrt vedno tiho nikoli ti nereče žal besede.