papa podarja

crtj-admin
Site Admin

papa podarja

Odgovor Napisal/-a crtj-admin »

(Prenos iz arhiva)
papa

Odgovor Napisal/-a papa »

Tudi sam sem pridelal kar nekaj lepega in okusnega paradižnika preteklo leto pomembno pa je to, da sem vsa semena dobil od vas in nato sam vzgojil sadike. Ker pa se dobro z dobrim vrača z veseljem vsakemu, ki mi pusti naslov na zasebnem pošljem semena pridelkov, ki so mi najbol uspevali ali so si zaslužili ponovno zasaditev to leto v rastlinjaku Smile
ČILI
-aribibbi gusano
-redchilie peppers

PAPRIKA
-male oranžne
-šorokšari
-ajvaruša
-grški rog
-male rdeče- ostre

PARADIŽNIK
-saint pierre
-principe borghese- grozdni za sušenje
-black sarah
-malakhitovaja shkatulka
-orange banana
-chocolate stripes
-vintage wine
-kumato- pozen, črn,okusen_________________Niko nam ništa nemože jači smo od sudbine !
papa

Še kar precej pa je semen, ki jih še nisem poiskusil posadit :
-cherokee purple
-pelato siciliano
-britains breakfast
-punta banda
-polar bear
-stari istrski
-native sun
-brads black heart
-super snow white
-yellow currant
-amazon chokolate
-black seaman
-black cherry
-sweet solano
-primorski pacug

lp papa_________________Niko nam ništa nemože jači smo od sudbine !
papa

Nekaj se vas je javilo na privat, če ima še kateri kakšno željo naj mi jo zaupa ker potem gredo v naslednjih dneh semena na pošto, ostale pa razdelim kar tako... slučajnim mimoidočim v soboto na kmečki tržnici Smile_________________Niko nam ništa nemože jači smo od sudbine !
voda

Odgovor Napisal/-a voda »

papa, zelo dobro in smiselno ko praviš "razdelit mimoidočim". le tako bodo semena našla novo pot in se bodo ohranila za v bodoče. F1 semena ne potrebujemo. jaz jih popolnoma ignoriram. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
papa

Takole cel večer sem se hecal s temi vašimi naročili in jutri gre vse skupaj na pošto Very Happy želim vam uspešno letino in delite srečo naprej z drugimi... Smile svet je lahko tako lep posebno, če je vse zeleno Smile

lp papa_________________Niko nam ništa nemože jači smo od sudbine !
papa

Ravnokar sem med pospravljanjem avtodoma našel zavojček iz papirnatne brisače poln semen medene dinje, ki sem jo dobil poleg litra njihivega domačega meda v bližini Meteor v Grčiji na lanskem dopustu. Jaz te žvarovne v principu ne jem samo tale je bila pa res užitna ter nekaj posebnega in jo letos gotovo podtaknem na tabolš plac okoli njive pa če rata fajn, če pa ne pa spet nebo konc sveta in se jih spet letos na dopustu najem Smile Je pa kar precej semen tako, da če ima kateri željo naj mi javi na privat pripiše naslov in že pakiram Smile_________________Niko nam ništa nemože jači smo od sudbine !
papa

Imam še kar nekaj semen medene dinje, če kater rab naj mi javi na U2 ;)_________________Niko nam ništa nemože jači smo od sudbine !
papa

Pri vse zmešnjavi s semeni sem nevem kam založil semena Ajvaruše in Grškega roga Sad prosil bi za po nekaj semen obojega. tudi sam lahko pomagam z veliko vrstami paradižnikov čilijev, jajčevcev pač kar nekaj semen se najde v moji škatli Very Happy_________________Niko nam ništa nemože jači smo od sudbine !
voda

Odgovor Napisal/-a voda »

papa živio, šele sedaj sem prebrala, da rabiš ajvarušo (=Ljubov dlan). zgodi se, da jo nekam tako dobro spraviš, da jo ne najdeš. sedaj sem v I. a ti vseeno pošljem seme. trajalo bo dlje časa a vseeno bo pripotovala, pošlji naslov. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
Odgovori

Vrni se na “Izmenjava semen in rastlin”