Koli za rože-oboki za plezalke.

vodenka

Odgovor Napisal/-a vodenka »

ivipiči up
Marjeta

Odgovor Napisal/-a Marjeta »

Res lepo narejeno, vse pohvale!
Trikotniki oz. stopalke za potisnit v zemljo se mi zdijo pa super ideja, res domiselno. Very Happy
seba993

Odgovor Napisal/-a seba993 »

Mi lahko povešm koliko je prišlo peskanje in cinkanje?_________________LP seba993
Kravzlj

Odgovor Napisal/-a Kravzlj »

Te kao "kovaške" ornamente dobiš dosti ugodno tudi v Slo. Še preko interneta.
Drugače pa dobra ideja! Si mi dal misliti. Bi lahko skoval kaj takega Very Happy

Daj še kako slikico postavljenih opor!_________________" Vitez ki bije bitko z jedrsko bombo! "
ivipiči

Odgovor Napisal/-a ivipiči »

Čao seba993.
Pocinkanje brez dostave okoli 150 kg 70 kolov in dva oboka je koštalo 87€ in še odvoz in vračilo 77€ do Šentilja. Ko bom imel več časa pa prilepim še par slikc s terena. Lp.Ivan_________________Veselo na delo !
Kravzlj

Odgovor Napisal/-a Kravzlj »

Peskanje je pa odvisno od kosov. Mislim da na uro računajo. Jaz sem dal zadnjič par unikatnih malih kosov na peskanje, za 20€ . Stojalo za mikrofon, pepelnik, sekira, skulptura hobotnice, to sem dal.
Koliko si dal ti za peskanje ivipiči?_________________" Vitez ki bije bitko z jedrsko bombo! "
ivipiči

Ojla Kravzelj
Železni koli se pred pocinkanjem ne peskajo pač pa namakajo v kislinski kopeli in se nato ispirajo z čisto vodo se posušijo in grejo v vročo cink kopel po ohlajenju so zaščiteni za več deset let.Lp.Ivan_________________Veselo na delo !
Bety11

Odgovor Napisal/-a Bety11 »

Všeč mi je obok za vrtnice.......Upam, da mi moj David naredi podobno....

Bravo ivan...
ivipiči

Pozdravček vsem pridnim zelencem in olepševalcem že tako krasne nam domovine. letošnja pozeba mi je veliko vzela a da nebo tristesa tako velika sva si z ženo zadala novo posodobitev zeliščnega vrta.
Dva dni dela 500zidakov nekaj peska in malte pa zelo veliko volje in klopca pod obokom za pavze._________________Veselo na delo !
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Je vrtnice zima vzela ali pa jih niti posadila še nista, da obok sameva ?
Odgovori

Vrni se na “Ustvarjalne ideje”