Whippersnapper

Odgovori
Nauta

Odgovor Napisal/-a Nauta »

Sporočam, da je prvi plod dozorel, dvema pa manjka še dan ali dva, pa bosta zrela za pobiranje.
Tudi AAA Sweet Solano nakazuje, da začenja zoreti._________________Lp

Nauta
Darso

Odgovor Napisal/-a Darso »

Krasen, moram tudi jaz jih posaditi v korita med rožice. lp D_________________Uživajmo v dobroti narave
https://picasaweb.google.com/home
Nauta

Jaz sem kar brez rožic pustila, ker že paradižniki pijejo vodo kot za stavo, tudi bazilike ne bom tlačila vmes, samo malo zastirke bom naredila, če bo kaj pomagalo.
V drugem koritu na isti okenski polici imam Gold Nugget, tudi ta se je lepo povesil, so pa plodovi bistveno manjši._________________Lp

Nauta
Ivčk

Odgovor Napisal/-a Ivčk »

Nauta je napisal/a:
Sporočam, da je prvi plod dozorel, dvema pa manjka še dan ali dva, pa bosta zrela za pobiranje.
Tudi AAA Sweet Solano nakazuje, da začenja zoreti.

Slikce, slikce, drugače ne bomo verjeli! Laughing
Naj ti teknejo prvi plodovi, ti so vedno najbolj 'sladki' ne glede na pravi okus, le zato, ker so prvi domači..._________________Instagram profil: @iva.grasa.ig
Dostop do spletne ankete:
https://forms.gle/S3bLBtqhbhK1q6M6A
instagram: @iva.grasa.ig
spletna stran: www.tomatojunkie.eu
Uporabniški avatar
Lpmami
Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Lpmami »

Ivčk je napisal/a:
... prvi plodovi, ti so vedno najbolj 'sladki' ne glede na pravi okus, le zato, ker so prvi domači...

Pri nas smo včasih imeli navado, da smo se takrat, ko je bil na mizi prvi plod z vrta - recimo, prva solata, prvi krompir, prvi fižol, ... - eden drugega potegnili za ušesa Smile_________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
Nauta

Veš Ivčk, eni smo iz časov pred Kristusom Embarassed , jaz naredim slikice in jih potem na mesečnem srečanju okrog mize ponujam, da se resnica izkaže, ko bom pa kaj več osvojila, bo pa kronološki prikaz, kako so se zadeve razvijale. Rolling Eyes

Za ušesa se bomo pa tudi vlekli, da sprobamo, kako to gre Razz_________________Lp

Nauta
Ivčk

Odgovor Napisal/-a Ivčk »

Nauta, ne sekiraj se, če ne gre s slikami. Važno, da gre v usta Wink_________________Instagram profil: @iva.grasa.ig
Dostop do spletne ankete:
https://forms.gle/S3bLBtqhbhK1q6M6A
instagram: @iva.grasa.ig
spletna stran: www.tomatojunkie.eu
Nauta

Res je, to pa znamo, za vsak slučaj smo se pa še malo za ušesa vlekli. Mislim, da smo naredili vse, kar je bilo v naši moči, da bi bila letina zdrava in obilna._________________Lp

Nauta
Uporabniški avatar
Lpmami
Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Lpmami »

Moj Whippersnapperček je šel danes iz sejalnega lončka v svoj lonec za na balkon. Meni se je zelo priljubil. Še starejšo hčer sem prepričala, da je v eno korito na balkonski ograji namesto rož dala eno mojo sadiko Smile_________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Tudi jaz sem jih kar nekaj svoji okolici "okužila" z balkonskimi paradižniki Very Happy . Zgodaj sejani so lepo košati, cvetita celo že potaknjena zalistnika. Ena od sosed, ki na oknih nima prave lege, ga je dala v obešenko v rastlinjak in prekrasno dela.

Komaj čakam prve zrele plodove!
Odgovori