Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Med srnami in soncem

Moderator: Melona

Odgovori
Sončna

Odgovor Napisal/-a Sončna »

Moje rožce povešajo glavce, ker zunaj močno piha. Očitno bo konec prvega flora Crying or Very sad
Slikce iz prejšnjih dni:
janet

Rosemoor

Vejica Soupert et Notting

Letos prelepa, Gentle Hermione, popolni cvetovi
Sončna

Crown princess Margareta

Cesar: izbrala sem ga zaradi romantičnih cvetov

Leda: ponovno roza sport

Lampion: frfotavi pisani cvetovi

Alchymist: lani posajen, prvič cveti, zrasel pa že krepko v višino

Souvenir du dr.Jamain: lani posajen, krepko zrasel, lepo cveti, intenzivna barva, vejica

Amadeus: v začetku razcveta
Sončna

Souvenir d`Alphonse Lavall: lanski, ni cvetel, letos bogato cveti
[/quote]

Reine des Violettes

Yolande d`Aragon

Burgundy ice
Nazadnje urejal/a Sončna 21 Maj 2015 21:42; skupaj popravljeno 1 krat
Sončna

Geoff Hamilton: ena mojih najljubših angležinj, dolgo obstojni cvetovi, edino pocvita ne obilno

St:swithun: kot ponavadi bloom mašina

Louise Odier
geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

Sončna tudi ti nisi kar tako.Lepo ti cvetijo in razraščajo Very Happy_________________LP
E.
Poezija

Odgovor Napisal/-a Poezija »

Posebni občutki so, ko gledam mlade grme, ki se šele razvijajo. Že naslednje leto bodo še bolj zrasli in dodatno razveseljevali. In vsaki ljubiteljici vrtnic gre zahvala za njene prelepe vrtnice in ko pride do razcveta je res vse poplačano. Krasno._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
TANJA TT

Odgovor Napisal/-a TANJA TT »

O,jaz pa vidim potencial,ki bo v nekaj letih kar zavidljiv Laughing in tudi pri tebi ne bo manjkalo bujnosti.
bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

Leto za letom bodo večje in bujnejše! In že sedaj so prekrasne!_________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
Nikolajevicka

Odgovor Napisal/-a Nikolajevicka »

Sončna prav čudovito zbirko imaš. Sploh navdušena sem bila nad fotogrrafijo Crown princess Margarete. Tudi sama jo mislim posaditi zraven stebra, pred vhodna vrata in sem zdaj čisto navdušena nad cvetovi. Kakšen je pa kaj vonj?

Lp
Sončna

Hu, zdaj si me pa dobila. Trenutno mi ne cveti, tako, da ne vem Embarassed ne spada pa po vonju med moje top izbranke Very Happy
Odgovori