Delavnica priprave bioaktivatorjev 12.6 Plamenka 14.6 tajana
-
- Peter
- Kraj: Lucija
Navijam za nedeljo!
Seveda, če ostalim odgovarja. Ob kateri uri pa bi se začelo??
Upam, da ne prezgodaj!!!???
Na zalogi imam dobro kilo jajčnih lupin. Lahko še naberem kakšne rastline do takrat, samo zmenit se je treba.
Če še kdo pije pivo, lahko jih jaz nabavim. Sem pa bol pristaš kakšne bevande ali špricerja. Pivo je ok, če ni drugega.
Seveda, če ostalim odgovarja. Ob kateri uri pa bi se začelo??
Upam, da ne prezgodaj!!!???
Na zalogi imam dobro kilo jajčnih lupin. Lahko še naberem kakšne rastline do takrat, samo zmenit se je treba.
Če še kdo pije pivo, lahko jih jaz nabavim. Sem pa bol pristaš kakšne bevande ali špricerja. Pivo je ok, če ni drugega.
-
Kot sem ze prej napisala naslednji vikend jaz ne morem, imamo dva rojstna dneva in dva dni po vrsti organizirat srecanje je zame prevec, lahko pa grem kam drugam, ce se zmenimo za kam drugam.
Pri meni je prva moznost 13. in 14. junij. Med tedom pri meni zal ne pride v postev.
Figula, kako si z nedeljo, 14?
Ne, ne prevec zgodaj, tam okoli 10 bi zaceli in potem koncali enkrat do 17. Bi bilo verjetno dovolj casa za vse, ne?_________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
Pri meni je prva moznost 13. in 14. junij. Med tedom pri meni zal ne pride v postev.
Figula, kako si z nedeljo, 14?
Ne, ne prevec zgodaj, tam okoli 10 bi zaceli in potem koncali enkrat do 17. Bi bilo verjetno dovolj casa za vse, ne?_________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
-
Garden-ja je napisal/a: |
Figula, kako si z nedeljo, 14? Ne, ne prevec zgodaj, tam okoli 10 bi zaceli in potem koncali enkrat do 17. Bi bilo verjetno dovolj casa za vse, ne? |
Lahko tudi nedeljo 14, sicer ne z navdušenjem pa bom že preživela
Mislim, da bo tvoj časovni okvir čisto dovolj za vse. Če smo sedaj bližje datumu, začnem sestavljati spiske materiala, ki ga bomo skupaj spravili in kaj se bo vse dalo narediti.
-