Delavnica priprave bioaktivatorjev 12.6 Plamenka 14.6 tajana
-
- Lpmami
- Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
- Kontakt:
Jaz se sicer delavnice ne bom udeležila, imam pa prošnjo za poštarja. Juglans mi špara in pridno zaliva en rumeni dren, pa bi ga mogoče kdo od udeležencev, ki je doma ali v službi v Lj (Aye-Aye, Plamenka, Mil, Figula) prevzel in se nato zmenimo za izročitev.
Lepo prosim _________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
Lepo prosim _________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
-
Ja upam da bova lahko prisla tudi v nedeljo. Za kombinacijo prevoza se ne bi dogovarjala, ker bova morala prej kot ob 17 uri oditi.
S seboj lahko prineseva kuhalnik za bio oglje in material in naredimo se oglje. Za kuhalnik ni potrebno veliko prostora, pa tudi trava ne bo spodaj nic pozgana.
Ce bomo delali tudi posip, lahko prinesem listavko in otrobe.
Od zelisc imam veliko melise, zajblja. In jajcnih lupin kolikor jih rabimo. Ko bo napisan seznam, kaj rabimo, bom dopisala kaj se lahko prinesem. In seveda, ce kdo zeli, lahko pripeljeva tudi ovcjo volno._________________CARPE DIEMNazadnje urejal/a tajana 31 Maj 2015 22:36; skupaj popravljeno 1 krat
S seboj lahko prineseva kuhalnik za bio oglje in material in naredimo se oglje. Za kuhalnik ni potrebno veliko prostora, pa tudi trava ne bo spodaj nic pozgana.
Ce bomo delali tudi posip, lahko prinesem listavko in otrobe.
Od zelisc imam veliko melise, zajblja. In jajcnih lupin kolikor jih rabimo. Ko bo napisan seznam, kaj rabimo, bom dopisala kaj se lahko prinesem. In seveda, ce kdo zeli, lahko pripeljeva tudi ovcjo volno._________________CARPE DIEMNazadnje urejal/a tajana 31 Maj 2015 22:36; skupaj popravljeno 1 krat
-
Hja, za 14. še ne vem. Ni odvisno od mene. Recimo, da če mi je nemenjeno pridem, drugače pač ne.
Lahko koga peljem, več nas ali pa se tudi komu pridružim.
Prinesem lahko baldrijan, če bo do takrat še cvetel, pa tudi kakšno vrtnico, botanično ali hibridno? V glavnem na vrtu in okolici je vse mogoče, kaj si želimo ustvariti?
Lahko koga peljem, več nas ali pa se tudi komu pridružim.
Prinesem lahko baldrijan, če bo do takrat še cvetel, pa tudi kakšno vrtnico, botanično ali hibridno? V glavnem na vrtu in okolici je vse mogoče, kaj si želimo ustvariti?