Logotip - debata
-
- Site Admin
Logotip - debata
(Prenos iz arhiva)
-
Povezava do natečaja za logotip: http://forum.gartlc.si/gartlc-post-6792.html
Gotovo se bo postavilo vprašanje, a ne bomo imeli slikce?
Bomo, bomo, samo naprej zrihtamo logotip, potem pa odpremo še natečaj za sliko, tako da kar pridno slikajte.
Še kot opomba, slika bo morala biti v formatu približno 3:1 ali manj, torej panoramska. Predvidene mere slike so 600x150px.
No, za sliko bo še čas, sedaj pa pogumno ustvarjanje našega logotipa!
Gotovo se bo postavilo vprašanje, a ne bomo imeli slikce?
Bomo, bomo, samo naprej zrihtamo logotip, potem pa odpremo še natečaj za sliko, tako da kar pridno slikajte.
Še kot opomba, slika bo morala biti v formatu približno 3:1 ali manj, torej panoramska. Predvidene mere slike so 600x150px.
No, za sliko bo še čas, sedaj pa pogumno ustvarjanje našega logotipa!
-
Zdravo tudi tebi Furman, najprej sem dolžan še razlago glede belih pikic ob črki C pri velikem napisu. Seveda niso del ideje (oblikovalski škrat), kogar je to utegnilo zmotiti in so bile popravljene še v isti minuti po tem, ko sem jih opazil, nisem pa še utegnil niti ugotovil kako zamenjati sliko.
Popravki glede napisov so seveda možni, zaenkrat so vse ideje še vedno dobrodošle, glede na vse študijske obveznosti pa bom morda izdelal še eno varianto. (opazil sem tudi debato o manjšem napisu, ki pa zaenkrat ostaja enak, kar se tiče zahtevanega teksta)
Popravki glede napisov so seveda možni, zaenkrat so vse ideje še vedno dobrodošle, glede na vse študijske obveznosti pa bom morda izdelal še eno varianto. (opazil sem tudi debato o manjšem napisu, ki pa zaenkrat ostaja enak, kar se tiče zahtevanega teksta)
-
-