Delavnica priprave bioaktivatorjev 12.6 Plamenka 14.6 tajana

Odgovori
figula

Odgovor Napisal/-a figula »

dobrodošla, brbr!
Če te bo zanimalo vzeti kak pripravek, prinesi s seboj kozarce/kozarčke za vlaganje, da boš odnesla domov in fermentirala Smile.
Se boš naučila, kako fermentirat tobakove liste, da boš imela za uši špricat - ni še preverjeno, po teoriji bi pa moralo učinkovat - mogoče celo na česnove in ostale muhe namesto rabarbare Question Idea

Pa pske zame lahko prosim prineseš, jih bom tam prevzela Smile
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Hvala, figula. Bom malo bočj podrobno prečitala vaše pogovore in se kar nabolj pripravila._________________naredimo svet lepši
rukola

Odgovor Napisal/-a rukola »

No, se bomo kar nabrali Laughing , glede poti pa, predlagam da ko gledate googl map za pot, da še človečka potegnete dol na cesto in si malo ogledate (kontejnerje) kje je treba zaviti.

Jaz pridem s kočevske strani, tako da mi je sedaj še 10 minut bližje Very Happy
tajana

Odgovor Napisal/-a tajana »

Aye-Aye, zanima me ali imas bele murve. Mi imamo crne, si pa zelo zelim kaksno sklecko belih. Jih bi posusila._________________CARPE DIEM
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Figula, hvala za današnjo delavnico! Toliko novega sem izvedela, da moram še predelati. Tole fermentiranje je res dobra zadeva. Tako enostavno in vse na dosegu roke. Komaj čakam, da bodo pripravki narejeni.
figula

Odgovor Napisal/-a figula »

Plamenka, hvala za gostoljubje, fino smo se imele. Bomo še kdaj ponovile, da izmenjamo izkušnje, ne Smile
Uporabniški avatar
Plamenka

Seveda! Wink
Uporabniški avatar
orhy

Odgovor Napisal/-a orhy »

Ojoj, koliko sem zamudila. Rolling Eyes Je ostalo še kaj "dobrot" v kozički za "postrgat" ? Plamenka boš še kaj gostila ?
lp _________________
Slika
Uporabniški avatar
Plamenka

Seveda imamo še kdaj lahko pri meni. Wink
Tiana

Odgovor Napisal/-a Tiana »

Punci, hvala vama za včeraj. Super je bilo. Very Happy Sem imela za danes uro nastavljeno za 5 zjutraj.... samo še ni šlo danes tako zgodaj. Sad

Tisti, ki greste ju3 k Tajani, čudovito se boste imeli, sem prepričana. Uživajte!
Odgovori

Vrni se na “Skupinski nakupi in delavnice”