Janč predstavitev

crtj-admin
Site Admin

Janč predstavitev

Odgovor Napisal/-a crtj-admin »

(Prenos iz arhiva)
janč

Odgovor Napisal/-a janč »

Lepo pozdravljeni

Sem iz okolice Ljubljane.
Slučajno sem danes našel vaš forum in tekoj ugotovil, da se tu najde veliko novega in poučnega. Tudi sam se že leta poleg svojega poklica ukvarjam z pridelavo hrane doma. Sem zagovornik bio pridelave z čim manj umetnimi snovni. Se pa vsako leto naučim kaj novega. Rad tudi svoje izkušnje podelim drugim. Imam njivo poleg hiše z 800m2, kar je zelo veliko. Rad delam esperimente. Imam rastlinjak 6.5x4,5m, ki me vedno preseneti.

Hvala za nasvet, če ga bom potreboval.
cinija1

Odgovor Napisal/-a cinija1 »

Janč lepo pozdravljen med nami. Tu je res veliko ljudi, ki veliko vedo in radi delijo svoja mnenja, izkušnje in nasvete. Veliko nas je pa tudi takih, ki malček vemo, a se vseeno trudimo pridelati na svoji zemljici čimbolj kvalitetno hrano. Kolikor jo pridelamo, je ni treba kupiti in vemo kaj pojemo. Tudi pri proračunu se pozna. Tu in tam kaj scopramo, da si pomagamo. V glavnem, zanimivo je in ja, učimo se pa itak do smrti.
Še enkrat dobrodošel in lepo pozdravljen
cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
Uporabniški avatar
orhy

Odgovor Napisal/-a orhy »

janč lepo pozdravljen in med nami !
Kar "raskomoti" se.
Prostora je na našem Gartlcu dovolj za vse. Če ga bo začelo primanjkovati pa bo naša muha hitro "prelopatala" še nekaj novega zemljišča Wink in pripravila dovolj prostora za novega člana.
Uživaj v dobri družbi!
pozdrav_________________
Slika
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Dobrodošel, Janč! Upam, da se boš dobro počutil med nami.
Odgovori

Vrni se na “Predstavitve članov”