Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Dišeče grozdičje - Ribes odoratum (ameriški ribez)
Kako lepo zeleni grmi!!!
Verjetno so fotografije še iz začetka julija, ker ta zadnja vročina je moje kar dotolkla, saj je listje pretežno rumeno.
Ugotavljam, da bo potrebno na moji lokaciji kar razmišljati o nekakšni resnejši varianti namakanja za vse jagodičevje. Še celo goji trpi, za katerega pišejo kako neuničljiv je.
Skratka, imamo krizo. Vse je porumenelo, starično, kosmulja pa nasploh že odmetava rjavo listje in takšna"pot" dolgoročno ne bo vodila do zadovoljivih rezultatov.
Verjetno so fotografije še iz začetka julija, ker ta zadnja vročina je moje kar dotolkla, saj je listje pretežno rumeno.
Ugotavljam, da bo potrebno na moji lokaciji kar razmišljati o nekakšni resnejši varianti namakanja za vse jagodičevje. Še celo goji trpi, za katerega pišejo kako neuničljiv je.
Skratka, imamo krizo. Vse je porumenelo, starično, kosmulja pa nasploh že odmetava rjavo listje in takšna"pot" dolgoročno ne bo vodila do zadovoljivih rezultatov.
Joj, jaz sem na to že čisto pozabil. A so sigurno moji?
Drugače pa lepo, boste letos malo degustirali.
Naj pa povem, da se mi zdijo ti plodovi še boljši kot dodatek v kakšnih pecivih ali mufinih recimo, pa tudi v smutijih so dobri. Kot bi bili nekakšen povezovalni člen med različnimi okusi, skratka lepo povežejo okuse.
Ni slaba zadeva.
Drugače pa lepo, boste letos malo degustirali.
Naj pa povem, da se mi zdijo ti plodovi še boljši kot dodatek v kakšnih pecivih ali mufinih recimo, pa tudi v smutijih so dobri. Kot bi bili nekakšen povezovalni člen med različnimi okusi, skratka lepo povežejo okuse.
Ni slaba zadeva.