Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Čili 2015
mfranc : najprej sem imel r-substrat, nato sem presadil v homeogarden palovo šoto. Zalival sem z mineralom in ( http://www.homeogarden.com/Product/Details/organsko-dognojevanje-15 ). Očitno čiliji niso za eko bio zadeve Danes sem kupil drugo zemljo ( Asef univerzalno ker za plodovke niso imeli). Bom pa še zalil z klasičnim gnojilom za plodovke. Bom poročal o napredku.
Lp grega
Lp grega
Pajo-se popolnoma strinjam s tabo.Ni pa problem samo pri čilijih.Tudi paradižniki,paprika in še bi lahko našteval.
No tudi vzgoja nekaterih rož iz semen,je vprašljiva,če nisi pri stvari-a to je že tema za drugje.
Sem pa danes skuhal mezgo in dodal čilije (Etiopian brown beber in Purple jalapeno) in sem verjetno malo pretiraval,ker peče kot
No tudi vzgoja nekaterih rož iz semen,je vprašljiva,če nisi pri stvari-a to je že tema za drugje.
Sem pa danes skuhal mezgo in dodal čilije (Etiopian brown beber in Purple jalapeno) in sem verjetno malo pretiraval,ker peče kot
robert je napisal/a: |
Pajo-se popolnoma strinjam s tabo.Ni pa problem samo pri čilijih.Tudi paradižniki,paprika in še bi lahko našteval. No tudi vzgoja nekaterih rož iz semen,je vprašljiva,če nisi pri stvari-a to je že tema za drugje. Sem pa danes skuhal mezgo in dodal čilije (Etiopian brown beber in Purple jalapeno) in sem verjetno malo pretiraval,ker peče kot |
Robert ne peče kot hudič. Ko ti jih jest začnem cmariti..._________________Lj Šiška bolj natančno Koseze.
gregah je napisal/a: |
mfranc : najprej sem imel r-substrat, nato sem presadil v homeogarden palovo šoto. Zalival sem z mineralom in ( http://www.homeogarden.com/Product/Details/organsko-dognojevanje-15 ). Očitno čiliji niso za eko bio zadeve Danes sem kupil drugo zemljo ( Asef univerzalno ker za plodovke niso imeli). Bom pa še zalil z klasičnim gnojilom za plodovke. Bom poročal o napredku. Lp grega |
Vidiš, malo tudi zavajajo z poimenovanjem gnojilo to ime sedaj koristijo že za svašta. Tvoja zadeva (Leonardit je verjetno šlager sezone ) .... povečuje dostopnost hranil, torej prvo so hranila!, potem pa prehranski dodatki.
Z gnojili na splošno bodi skopuški; še jaz sem dostikrat "predober" pri gnojenju in zalivanju.
Tale 5 let stari habanero v glavnem dobi kompleksna gnojila in občasno kakšno dopolnilo.
LP_________________mfranc