Drugo srečanje ob kavici - Ljubljana, 26. 6. 2013
- orhy
MARIJAV je napisal/a: |
Orhy, bomo tudi zate morali pogruntati eno "štrafengo", ker te ne vidim na seznamu! Nad Mfranca greš greš z vsemi topovi, ti pa lepo skrita v "pozadini"? |
" Joj, še ta udar'c".
Ali naj to pomeni, da si moram zdaj tudi sama pripraviti vsaj malo praprotnega semena, ali vsaj zelenja od praproti, ali od šentjanževke, ali ivanjščice, orlice, bezga, kamilice, materine dušice, vinske rutice, omele, koprive, repinca, divjega pelina... , kot so to počeli naši predniki? No nekaj se bo že našlo, da me glih ne pobere. _________________
-
Primorci, zorganizirajte se in pridite se pokazat v prestolnico
mfranc, torej se vidimo? Upam da, jaz ne bom kos vsem puncam
orhy, ti pa maš da prideš!
Trajno rukolo oz. dvoredec imam tudi jaz. Ene 20 sadik bi se dalo napulit, samo pofočkajte se, da se darovalci lahko zorganiziramo. Če prinesem za vsakega 10sadik, bo za začetek vrh glave se mi zdi - so pa letošnji sejanci, tako da so katere še bolj majhne in tudi že cvetijo.
mfranc, torej se vidimo? Upam da, jaz ne bom kos vsem puncam
orhy, ti pa maš da prideš!
Trajno rukolo oz. dvoredec imam tudi jaz. Ene 20 sadik bi se dalo napulit, samo pofočkajte se, da se darovalci lahko zorganiziramo. Če prinesem za vsakega 10sadik, bo za začetek vrh glave se mi zdi - so pa letošnji sejanci, tako da so katere še bolj majhne in tudi že cvetijo.