papa se predstavi

Odgovori
papa

Odgovor Napisal/-a papa »

No pa je spikirano Very Happy sedaj pa samo še čakat na lepo vreme v začetku maja in uživat ob spremljanju kako hitro rastlinice rastejo...

_________________Niko nam ništa nemože jači smo od sudbine !
robert

Odgovor Napisal/-a robert »

klanjam se,to pa je narejeno kot iz škatlice poklon
voda

Odgovor Napisal/-a voda »

papa, paparfekcionist. opasno lepo. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
papa

Takole tudi krompir je v zemlji... geometer mi je odmeril vrste nato sem ga lepo položil v zemljo in zasul Very Happy postavil še kole za fižol naredil ograjo in za danes je dovol Very Happy

nxyz

Odgovor Napisal/-a nxyz »

Pridni Smile
papa

Od pikiranja je minilo sedemnajst dni in rezultati vsakodnevnega pogovarjanja s potaknjenci so tukaj Very Happy če bo tudi letina podobna uspešnemu delu do sedaj smo zmagali Very Happy

robert

Odgovor Napisal/-a robert »

Super ti uspevajo in krasno izgleda. Se strinjam s tabo,če bo potem trud vsaj polovično ,poplačan' bom jaz že več,kot zadovoljen.
Darso

Odgovor Napisal/-a Darso »

Krasno, kako si priden in lepe sadike že imaš. lp D_________________Uživajmo v dobroti narave
https://picasaweb.google.com/home
pajo

Odgovor Napisal/-a pajo »

Lepe . Uživaj še naprej z njimi._________________Lj Šiška bolj natančno Koseze.
papa

V rastlinjaku in vrtu vse lepo uspeva, narava je radodarna s pridelki le brez kakšne moje napake pri vzoji in obdelovanju bi lahko bilo še vse lepše in bolše. Tako pa se učimo celo življenje in baje še naprej Very Happy ena od letošnjih cvetk, ki je nikomer ne privoščim je zastirka iz neomlatene slame Sad če nisem peljal na kompost že pet polnih samokolnic lepih zelenih sadik ovsa ki kar klije in klije in temu še kar ni videti konca Sad nikoli več slame pač pa prvo travo, ki jo bom pokosil z vrtno kosilnico počakal da malo ovene in z njo obložil sadike. Še bi se našlo dogodivščin pa vas ne mislim morit s tem le kakšno slikco še prilepim in SREČNO do naslednjič Wink

Odgovori

Vrni se na “Predstavitve članov”