Bolezni in škodljivci paradižnikov
-
- Kraj: Rimske Toplice
-
papa absolutno foliarno_________________lp
Lera
http://lera.moj-album.com
Lera
http://lera.moj-album.com
- Lpmami
- Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
- Kontakt:
-
- Kraj: Radegunda, Golte
Se še kdo trenutno bori s plesnijo?
Meni ga je napadla danes ponoči
.
Odstranila sem vse obolele dele in pošpricala z Genoxom - pa da vidimo, če res deluje ..._________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)

Odstranila sem vse obolele dele in pošpricala z Genoxom - pa da vidimo, če res deluje ..._________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
-
Se. Del vrta, ki dobi manj sonca je napadlo po večdnevnem deževju, kljub preventivi. Danes sem pobral približno zrele plodove in šprical s Quadrisom, ki je edini v lokalnem koncu dostopen fungicid s kratko karenco. Pa da vidimo. Sicer pa bom obolele fliknil ven, da se ne okuži še zdravi del vrta. Se mi zdi, da imajo še kar nekaj potenciala za jesen glede na plodove in cvetenje.
-
- Kraj: Radegunda, Golte
No, če koga zanima - Genox ne deluje SPLJOH
. Se mi zdi, da je plesen z njim celo dobila nov zagon ...
Odločila sem se z žalostjo v srcu, da bom probala pošpricati še z močnejšo kemijo - navsezadnje je tudi v trgovini kupljen paradižnik šprican, a ne? Tako bo vsaj domače šprican
. Če bo kaj pomagalo in če bo nehalo deževati, da bom zastrupljanje lahko vsaj udejanila ..._________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)

Odločila sem se z žalostjo v srcu, da bom probala pošpricati še z močnejšo kemijo - navsezadnje je tudi v trgovini kupljen paradižnik šprican, a ne? Tako bo vsaj domače šprican

Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)