Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Rožnik v Prešnci

Moderator: Melona

Odgovori
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Ja, pišuka, pri tebi pa še kar na polno, Tanja! Super, lepe so!
doli

Odgovor Napisal/-a doli »

Pri Tanji vedno vse popolno in krasno in čestitke tudi za nagrado in priznanje da je res tako.
TANJA TT

Odgovor Napisal/-a TANJA TT »

Punce, hvala Embarassed
glede novih je pa tako:če pogledamo matematično Wink ,imam na voljo cca1000m2, če od tega odvzamemo1/3 za ostale stvari in če na vsak m2 posadim 2 sadiki-samo za primer Wink -imam še "lufta" Wink ,sicer pa se to ne bo zgodilo, ker bi potem morala zaposliti vrtnarja Very Happy Very Happy
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Vau! Zelo lepo ti cvetijo!
lupeta

Odgovor Napisal/-a lupeta »

Živijo
Že nekaj časa gledam slike tvojega rožnika, ki je tako popoln. Vse je tako čudovito skobinirano, da ostaneš kar brez besed. Skratka vse pohvale za tako čudovit vrt.
TANJA TT

Hvala Embarassed ,moram priznati,da je v njem res veliko mojega časa , truda in pozitivnih misli Wink , ko tudi na tak dan,kot je danes, mračen in deževen,zagledam par ogrominh cvetov meni ljubih burbonk,ki kar kličejo, ne glede, da dežuje, da jih pridem povohat Wink
NOVALIS

Odgovor Napisal/-a NOVALIS »

Ni mi jasno, kako sem mogla tole v juniju zgrešiti. A ker sem skoraj vsak dan na forumu, ni panike - pa zdajle uživam, medtem ko zunaj dežuje.
TanjaTT, hudooo lepooo. Res narejeno z občutkom in z veliko truda....
rene

Odgovor Napisal/-a rene »

TANJA TT je napisal/a:
če pogledamo matematično Wink ,imam na voljo cca1000m2, če od tega odvzamemo1/3 za ostale stvari in če na vsak m2 posadim 2 sadiki-samo za primer Wink -imam še "lufta" Wink ,sicer pa se to ne bo zgodilo, ker bi potem morala zaposliti vrtnarja Very Happy Very Happy

Tanja če te kaj poznam, ko gre za vrtnice nobena matematika ne zdrži. Je ni šole ki bi to učila Wink Pa nisi edina, ki ji tovrstni izpiti ne gredo od rok Cool

In tole z nagrado? Kaj vse sem jaz v letošnjem poletju zgrešila in zamudila!
TANJA TT

Lepa jesen je...

ko so trave in hermelike v ospredju, najde se pa še kar nekaj cvetov

MIP lepo pocvita letos,okrepila se je in pognala veliko novih vej Wink

MME DE SEVIGNE nič ne zaostaja

hib. pon. Vick caprice ima sicer redke cvetove, a ti so kar veliki

Sidonie
William moris
polka
Lions rose

Jyes piaget
in pa spet sem padla na izpitu, kot bi rekla Rene,delo zadnjih nekaj dni in prostor za nekaj Laughing novih
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Čudovito je, Tanja!
Odgovori