Drugo srečanje ob kavici - Ljubljana, 26. 6. 2013
- muha
- Site Admin
- Kraj: Medvode okolica
Srečanje uspelo, kljub dežju in ne ravno najbolj prijaznemu gostinskemu osebju. Livada kot možen kraj bodočih srečanj ne bo ravno na vrhu spiska.
Hladno in deževno vreme nas je pregnalo med štiri stene, tako da z ljubkim pogledom na hladno Ljubljanico ni bilo nič. Raje smo se greli ob toplih napitkih in toplem vzdušju. Pozdrav vsem tistim, ki iz kakršnegakoli razloga niste mogli priti, čeprav bi radi.
Hladno in deževno vreme nas je pregnalo med štiri stene, tako da z ljubkim pogledom na hladno Ljubljanico ni bilo nič. Raje smo se greli ob toplih napitkih in toplem vzdušju. Pozdrav vsem tistim, ki iz kakršnegakoli razloga niste mogli priti, čeprav bi radi.
-
-
tudi z moje strani pozdravček in vesela, da sem spoznala nekaj novih obrazov in poklepetala z že znanimi, pa prinesla domov Vodin šopek, Muhin roženkravt in okrasno zelje, pa Od Twitya Pitiya šetraj, pa od PIke eno solato in rukolo, pa svetlin od Aye-aye, sem si prav zapomnila... pa Ferdove borovnice in MUhine češnje so bile njamsi...fajn je bilo res...uživajte!