Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Moje veselje

Moderator: Melona

Odgovori
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Lepo ti delajo! up
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

To sploh ni skromno, prav pridne so. Ja, seveda, ti tudi Wink .
geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

Hvala punci po tistem šoku,ko sem jih kar nekaj skurila se počasi narmaliziram Sad .Sem bila v fazi čistega obupa in brez volje za naprej.No sedaj sem uničene izkopala,ostale pa pridno poganjajo Laughing . Tako je ,če si nečakan in bi rad v eni ali dveh sezonah tisto,kar vrtnica naredi v štirih.Ampak sem se pa nekaj iz tega naučilaPotem to vzameš,da je vsaka stvar za nekaj dobra._________________LP
E.
Sončna

Odgovor Napisal/-a Sončna »

Lepo ti rastejo. Moje so čez poletje popolnoma zakrknile. Šele sedaj na jesen opažam, da so nekatere pognale nove veje. Pa cvetijo ti tudi obilno.
geisha

Hvala Sončna ja pocvitajo zares lepo in sedaj večina tudi konkretno poganjajo Very Happy ._________________LP
E.
mamy

Odgovor Napisal/-a mamy »

Čudovite vrtnice imaš, geisha. Zmagovalka je Flora Danica Shocked lepe so pa prav vse.
geisha

Hvala mamy res so krasne in trud ti poplačajo z vso lepoto,ki jo premorejo Very Happy_________________LP
E.
geisha

Pozdravljene. par toplih dni in pri meni so kar začele ena za drugo kazati svojo lepoto.

HANSA končno sem si jo privoščila.

PORTOROŽ pri meni še kar v posodi.

EYES FOR YOU pri meni najbolj zgodnja.

CROWN P.MARGARETA počasi prihaja k sebi.

ABRAHAM DARBY letos presenetljivo zdrava,večina pa noro dišečih.

Oh moja CECILKA res se je razrasla

P.LINCOLN in S.COCHET kako noro dišita.

Tudi moj lok se je že kokretno prerasel.

Prišel je naš čas in sreča se bliža vrhuncu.Verjamem,da samo ve razumete to moje veselje in vzhičenost ob vseh teh cvetovih._________________LP
E.
Isaan

Odgovor Napisal/-a Isaan »

Super, res lepo in prav je da si navdušena nad njimi. Opore imaš že konktreno polne, zelo lepo izgledajo. Očitno so v Kostanjevici videli tvoje opore in so še tam letos takšne lesene naredili Laughing
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Tako lepo in bogato ti že cveti. Prava paša za oči še posebej za nas, ki si doma ogledujemo zelene popke.
Odgovori