Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Moj skalnjak, ženine rože in vse kar leta in lazi naokoli

Odgovori
Robertino

Odgovor Napisal/-a Robertino »

Hvala za temeljito razlago. Letos sem jih iz gozda domov presadil kar nekaj. Se pravi, da prihodnje leto lahko pričakujem rastline, ki bodo zrasle iz novih čebulic. Vseeno bom okoli njih posejal nekaj semena. Če ga še kdo želi, ga mu lahko pošljem kak ščepec.
Robertino

Čakam, da se obarva v jesenske barve.

Robertino

Okrašena je prav prikupna.

Sanjarka Ana

Odgovor Napisal/-a Sanjarka Ana »

Lepa okrasitev in več kot odlično ujet trenutek. Bravo.
Robertino

Hvala.
Še ena "fletna", nerodno je le to, da ima rada tudi rože.

Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Pa peso in blitvo in solato verjetno tudi Wink . Je pa tak srček, da ji na dolgi rok še zameriti ne moreš.
Robertino

Ja, mil, nedolžen pogled ima(jo).
Ljudi se boji, sosedovega psa, ki na vse pretege laja nanjo, pa sploh ne šmirgla. Pa divji zajci tudi ne. Že vedo, da pes ne more čez ograjo.

Pred časom sem jih skušal odgnati z ARBIN-om, pa ni bilo prav velikega učinka. Nekaj ženinih rož so vseeno snedle.
Robertino

Danes, malo po sončnem zahodu.

robert

Odgovor Napisal/-a robert »

Res si mojster,ker slike pa ti uspejo 1000 na uro. poklon
Robertino

Hvala.
Slik je bilo kar nekaj, tile dve sta najboljši.

Pri meni se cvetoče rastline poslavljajo, ena malenkost ostalih se bo še jesensko obarvala in to bo v glavnem vse. Ko postavim ptičjo krmilnico, pa bom čakal veverico, če pride kaj naokoli. Lansko zimo sem jo videl le parkrat. Prejšnjo, sta bili dve redni gostji. Odnašali sta lojne pogače z mrežico vred.
Odgovori