Dolina meseca
-
To so posledice vcerajsnjega praznovanja dneva drzavnosti in zato nisem clan nobene stranke, ker me danes motijo vse barve
Sliko je upravitelj spletnega shranjevalnika Slikomat pobrisal in nadomestil z reklamnim panojem, ki sem ga odstranila - uredila muha
Marmelada iz ribeza in ribeza ter smarne hrusice, ki ima zanimiv vonj po smoli._________________Two roads diverged in a wood,
and I took the one less traveled.
--Robert Frost
Sliko je upravitelj spletnega shranjevalnika Slikomat pobrisal in nadomestil z reklamnim panojem, ki sem ga odstranila - uredila muha
Marmelada iz ribeza in ribeza ter smarne hrusice, ki ima zanimiv vonj po smoli._________________Two roads diverged in a wood,
--Robert Frost
-
Pri nas se je uradno zacela sezona junijskih hroscev ali kebrov po nase. Ljubitelji tekacic, ce ste budni vsaj do 22.00, pustite vase pobiralke polzev zunaj in opazujte, kako poteka lov. Neprecenljivo smesno ._________________Two roads diverged in a wood,
--Robert Frost
--Robert Frost
-
Za resetkami....._________________Two roads diverged in a wood,
--Robert FrostNazadnje urejal/a Mesecnik 27 Jun 2013 18:23; skupaj popravljeno 1 krat
Za resetkami....._________________Two roads diverged in a wood,
--Robert FrostNazadnje urejal/a Mesecnik 27 Jun 2013 18:23; skupaj popravljeno 1 krat
-