Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Čili 2015

Zelenc

Odgovor Napisal/-a Zelenc »

Naročal bom kar kmalu, te obvestim kako in kaj.
Med_Ica

Odgovor Napisal/-a Med_Ica »

Če kdo rabi Fatalii, Riot ali Tabasco semena, jih imam nekaj. So mi pa nakoliko slabše kalila, ker sem jih nabavil že leta 2011. Embarassed
Imam še ene idealne čilije za začetnike, ki so popolnoma nezahtevni za vzgojo, nizke rasti, jih je lahko prezimiti in imajo ene 30.000 SHUjev.

Bom kaj več napisal kasneje, ko bo semenska tržnica aktualna. Smile
orhy

Odgovor Napisal/-a orhy »

Med_Ica, se priporočam za kakšen semenček od vsakega, če lahko.
Hvala! pozdrav_________________
pajo

Odgovor Napisal/-a pajo »

Zelenc je napisal/a:
Naročal bom kar kmalu, te obvestim kako in kaj.

Javi se._________________Lj Šiška bolj natančno Koseze.
Trocki

Odgovor Napisal/-a Trocki »

Nekaj me zanima če kdo ve. Kaj če pobereš že dozorele plodove iz rastline potem ostali plodovi kaj hitreje dozorijo ali ni razlike?
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Trocki je napisal/a:
Nekaj me zanima če kdo ve. Kaj če pobereš že dozorele plodove iz rastline potem ostali plodovi kaj hitreje dozorijo ali ni razlike?

Seveda, rastlina usmerja hrano v dozorevanje plodov, če ni skoraj zrelih, pač v naslednje.
Trocki

Odgovor Napisal/-a Trocki »

Danes pa priprava extra pekoče omake, srednje pekočih imam že dovolj. Iz 250g moruge yellow imam plan naredit cca 500ml omake. Sestavine: olje, čebula, česen, paradižnik, limeta, jabolčni kis, sol, sladkor.

Twisted Evil

pajo

Odgovor Napisal/-a pajo »

Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Pajo, palec gor !
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

pajo je napisal/a:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10200924724037709&set=gm.961604693900579&type=1&theater

Lepo. up

Pogrešam pa, da nam na Gartlcu ne predstaviš svojih številnih sort v slikah in opisih, mi pa zate vsako pomlad držimo pesti, da ti mraz ne bo pobral čilijev. Wink
Odgovori