Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Čili 2015
@Trocki - V čem je razlika med suhimi čiliji v olju (glej mojo sliko prejšnje strani) in tvojim receptom? V mojem primeru namreč uporabim tako olje kot tudi čilije, res pa je da dajem večji poudarek na količini olja, ker ga veliko uporabljam pri kuhanju. Če prav razumem, je v bistvu oboje enako le da imaš ti poudarek na čilijih?
JANEZ L je napisal/a: |
Tole je pa super 'recept', čisto lepo se vidi količina, dodana v omako. Le začimbe še manjkajo. Zgleda krasno!_________________Instagram profil: @iva.grasa.ig
Dostop do spletne ankete:
https://forms.gle/S3bLBtqhbhK1q6M6A
No, obiskal sem tudi čili festival v Izoli. Pohvale vsem razstavljalcem, predvsem pa mojima otrokoma, ki sta (mislim da prvič) v družbi prijateljev preizkušala omake in čokolade. Poizkusil sem veliko vragecov. Pajo je žel pohvale na račun habanero/breskev omake (ena blond punca se mi je zdela prav simatična, ko je imela oči rdeče kot paradajz), Pipp je razdajal zmagovalko iz Ljubljane Gift (močnejša od Pajotove, ampak bistveno bolj zanič po mojem okusu!), jest sem pa svojo gofljo nato hladil z raznimi siri, kruhom in drugimi "pomirjevalnimi" sredstvi.
Še enkrat - res pohvalno za take prireditve!
PS: Pajo, moja mulca sta rekla da imaš najbolj "sadne" okuse Evo, prva nagrada v tej kategoriji s strani moje familije je tako brez dvoma oddana, he he...
Še enkrat - res pohvalno za take prireditve!
PS: Pajo, moja mulca sta rekla da imaš najbolj "sadne" okuse Evo, prva nagrada v tej kategoriji s strani moje familije je tako brez dvoma oddana, he he...
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Grandpa’s (Siberian) Home Pepper, projektirano obiranje januar - april '16 . Rastel bo v dnevni sobi, pri temperaturi 20 - 23 °C.
Sejan že 22. junija, se je revež mučil in mučil, nikamor ni šlo. Če res izhaja iz Sibirije, mu je bilo letošnje leto daleč prevroče!
Sedaj čakam in pričakujem, da pride k sebi in začne pospešeno rasti!
Drugače ne bo nič od planiranja .
LP_________________mfranc
Grandpa’s (Siberian) Home Pepper, projektirano obiranje januar - april '16 . Rastel bo v dnevni sobi, pri temperaturi 20 - 23 °C.
Sejan že 22. junija, se je revež mučil in mučil, nikamor ni šlo. Če res izhaja iz Sibirije, mu je bilo letošnje leto daleč prevroče!
Sedaj čakam in pričakujem, da pride k sebi in začne pospešeno rasti!
Drugače ne bo nič od planiranja .
LP_________________mfranc