Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Sibirska borovnica - Lonicera caerulea kamtschatica
crtj je napisal/a: |
Aktivna snov v Laserju je spinosad -> http://npic.orst.edu/factsheets/spinosadgen.html |
Glej edit.. Pa ja,.. Sem potem z googlanjem prišel do odgovora..
pri meni dosti sort ze izgublja liste oziroma zelo rumenijo, par sort je pa se vedno zelo zelenih.
zanima me, ce je veja na kateri se osusijo vsi listi (prov do rjavih in hrustljavih listov) mrtva veja, ki jo je treba odrezat ali pac naraven pojav?
to se mi dogaja na par grmih, da se na posameznih vejah osusijo vsi listi, medtem ko so ostali normalni
zanima me, ce je veja na kateri se osusijo vsi listi (prov do rjavih in hrustljavih listov) mrtva veja, ki jo je treba odrezat ali pac naraven pojav?
to se mi dogaja na par grmih, da se na posameznih vejah osusijo vsi listi, medtem ko so ostali normalni
Za nasad sprašujem zato, ker je sedaj pri nas nekdo, ki se ukvarja z uvozom sadik in svetovanjem pri sajenju. Vem da so že prešnje leto ponujali sadike in prodajajo samo na veliko, se pravi da bi morali biti pri nas že prvi nasadi. Me pa zanima v kolikšni meri so uspeli navdušiti ljudi za nasade: a imamo samo manjše nasade ali pa je tudi kak večji._________________Iščem zanimive sadne vrste...
Uf, ravno zato ker je prvi sadež ima takšen potencial. Takrat so na voljo samo vipavse češnje ali pa brežiške jagode. Drugega sadja ni. Je pa rodnost vezana na oskrbo. Če je ta bolj šlampasta je tudi pridelek skromnejši. Samo če imaš nasad 1000 haskapov se pa tudi pozna.
Žal mi je edino da nimam več časa in zemlje, da še to vrsto sprobam kako bi se obnesla._________________Iščem zanimive sadne vrste...
Žal mi je edino da nimam več časa in zemlje, da še to vrsto sprobam kako bi se obnesla._________________Iščem zanimive sadne vrste...