Menjave na Gartlcmaniji 3. 10. 2015

Odgovori
stara postaja

Odgovor Napisal/-a stara postaja »

Dašabina, hvala za duhovni namig! Laughing
Glede jablane: bom pogledala, a ne obljubim. Ko jih ni nihče iskal, jih je bilo polno, zdaj pa redkokdaj kako vidim, še celo nekaterim od takrat nisem izpolnila obljube Embarassed . lp_________________zeleno, ki te ljubim zeleno (posebno divjo mirto)
voda

Odgovor Napisal/-a voda »

hejhej dobro jutro. nič biti nerodno, če je pri hiši nečesa več je čisto normalno dati naprej kjer je tega manj. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
zuf

Odgovor Napisal/-a zuf »

Dašabina, iz Anglije sem si prinesel zelo lepe plodove okrasne jablane, ti prinesem. Plodovi so zreli in imajo lepa semena. Smile
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Voda; predlani si na Grtlcmanijo prinesla ene divje dišavnice, se spomniš? Če jih imaš še kaj se priporočam._________________naredimo svet lepši
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Malo pozno sem šla na obhod in za menjavo imam naslednje:

- Pilea Peperomio - sobna rastlina
- Haemanthus Albiflos - sobna rastlina
- sadike mačje mete - 3x Stara postaja, Mil
- prezimna fuksija, ukoreninjena 1x Robert, Orhy, Melona, Greeny
- oranžna visoka maslenica 2x
- ukoreninjen mali potaknjenec vrtnice Golden Celebration 2x Orhy, Tajana

Menjam za prazne škatle od čevljev, ki jih iščem že nekaj časa.
Nazadnje urejal/a Plamenka 02 Okt 2015 14:40; skupaj popravljeno 1 krat
stara postaja

Odgovor Napisal/-a stara postaja »

Plamenka, imela bi mačjo meto, a nimam škatel Embarassed . Pride v poštev kaj drugega (male mirte, zelišča, semena črnike in dlakave lućce, vinske rutice, monarde...)?_________________zeleno, ki te ljubim zeleno (posebno divjo mirto)
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

V redu, Stara postaja, mačjo meto dobiš. Za nekaj semen monarde bi te prosila, je še nikoli nisem imela.
Problem je s temi škatlami za čevlje, ker jih tudi v prodajalnah nisem mogla dobiti, razen če bi kupila čevlje, bi pač dobila tisto, v kateri so, jaz pa jih rabim več. Vse odvečne ponekod stisnejo, da jim ne zavzemajo prostora, jaz bi jih pa ravno zdaj potrebovala. Crying or Very sad
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Slučajno koga zanima čišljak?
mil

Odgovor Napisal/-a mil »

Prosim za sadikco mačje mete. Tudi jaz nimam škatel, potrebuješ morda gabez ali sadike zimske solate? Lp Mil
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Plamenka, potrebuješ škatle za semena? Meni se zelo obnesejo PVC škatle za toast iz KIKa, sem videla, da jih spet imajo. lepo tesnijo, kar je dobro, da ne pride vlaga k semenom.
Odgovori

Vrni se na “Izmenjava semen in rastlin”