Menjave na Gartlcmaniji 3. 10. 2015
-
-
hejhej dobro jutro. nič biti nerodno, če je pri hiši nečesa več je čisto normalno dati naprej kjer je tega manj. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
- Plamenka
- Kraj: Ljubljana
Malo pozno sem šla na obhod in za menjavo imam naslednje:
- Pilea Peperomio - sobna rastlina
- Haemanthus Albiflos - sobna rastlina
- sadike mačje mete - 3x Stara postaja, Mil
- prezimna fuksija, ukoreninjena 1x Robert, Orhy, Melona, Greeny
- oranžna visoka maslenica 2x
- ukoreninjen mali potaknjenec vrtnice Golden Celebration 2x Orhy, Tajana
Menjam za prazne škatle od čevljev, ki jih iščem že nekaj časa.Nazadnje urejal/a Plamenka 02 Okt 2015 14:40; skupaj popravljeno 1 krat
- Pilea Peperomio - sobna rastlina
- Haemanthus Albiflos - sobna rastlina
- sadike mačje mete - 3x Stara postaja, Mil
- prezimna fuksija, ukoreninjena 1x Robert, Orhy, Melona, Greeny
- oranžna visoka maslenica 2x
- ukoreninjen mali potaknjenec vrtnice Golden Celebration 2x Orhy, Tajana
Menjam za prazne škatle od čevljev, ki jih iščem že nekaj časa.Nazadnje urejal/a Plamenka 02 Okt 2015 14:40; skupaj popravljeno 1 krat
-
- Plamenka
- Kraj: Ljubljana
V redu, Stara postaja, mačjo meto dobiš. Za nekaj semen monarde bi te prosila, je še nikoli nisem imela.
Problem je s temi škatlami za čevlje, ker jih tudi v prodajalnah nisem mogla dobiti, razen če bi kupila čevlje, bi pač dobila tisto, v kateri so, jaz pa jih rabim več. Vse odvečne ponekod stisnejo, da jim ne zavzemajo prostora, jaz bi jih pa ravno zdaj potrebovala.
Problem je s temi škatlami za čevlje, ker jih tudi v prodajalnah nisem mogla dobiti, razen če bi kupila čevlje, bi pač dobila tisto, v kateri so, jaz pa jih rabim več. Vse odvečne ponekod stisnejo, da jim ne zavzemajo prostora, jaz bi jih pa ravno zdaj potrebovala.