Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Bonchi

crtj-admin
Site Admin

Bonchi

Odgovor Napisal/-a crtj-admin »

(Prenos iz arhiva)
zanangel1980

Odgovor Napisal/-a zanangel1980 »

moj prvi bonchi upam da rata
carolina riper

jedva dobil tegel še težje zemljo za bonsaje
kakšen nasvet nebi škodil
Nazadnje urejal/a zanangel1980 22 Okt 2015 12:19; skupaj popravljeno 2 krat
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Pa še položil si ga Surprised Wink . Ko sem se ulegla na mizo, da sem si sliko lahko dobro ogledala, sem videla, da je prav čedno urejen Laughing
orhy

Odgovor Napisal/-a orhy »

Sliko je upravitelj spletnega shranjevalnika Slikomat pobrisal in nadomestil z reklamnim panojem, ki sem ga odstranila - uredila muha - 2 fotografiji

. pozdrav
muha moja miza je bila premajhna. Wink
zanangel1980

hvala za vertikalo,navdih sem pa dobil tle
http://www.fatalii.net/bonsai_chiles_bonchi
goIdhorn

Odgovor Napisal/-a goIdhorn »

Za bonsai bi bila bolj primerna sorta z manjšimi plodovi. Deluje bolj naravno. Jaz za moje navadne bonsaje uporabljam navadno zemljo.
Kravzlj

Odgovor Napisal/-a Kravzlj »

Kdaj in kako si se ga lotil?

Moji so šele začeli odganjat.

Priporočam ogled kakšnega od teh filmčkov: https://www.youtube.com/user/MaKeBonsai
Super mož, obvlada vse, ga poznam.
On uporablja za zemljo pomice in acadamo. To so takšni malo večji kamenčki, ki skrbijo da je dosti odcedno._________________" Vitez ki bije bitko z jedrsko bombo! "
zanangel1980

Lotil sem se ga pred enim mesecem,porezal veje korenine ter presadil v navaden manjši lonček. Kolega mi je zrihtal tegel (ni za dobit v novem mestu)zemljo sem pa dobil tle http://www.kotu.si/index.php/catalogsearch/result/?cat=0&q=bonsaj
Včeraj sem ga pa tudi privezal ampak kar z sukancem
Kravzlj

Odgovor Napisal/-a Kravzlj »

Najboljše se obnese alu žica. Jo naviješ okoli veje, in potem zapogneš. Ko se začne vraščat jo poščipaš. Lahko uporabiš tudi bakreno žico, ali žico za lotat sem tudi uporabil =)
To kar si zvezal se zna vrastit.
Kmalu bom naročal nekaj bonsaj orodja in žic iz Londona, bom lahko kaj več naročil

LP_________________" Vitez ki bije bitko z jedrsko bombo! "
zanangel1980

je pa res da bom potreboval več svetlobe, kakšno žarnico mu naj kupim in kje
Odgovori