Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Če si že prej odprla novo okno z več smeškoti in si vmes pozabila, da si jih odprla, ker jih ne vidiš, te ne vrže na to stran s smeškoti, kot bi pričakovala niti ti ne odpre novega okna s smeškoti. Meni se je to parkrat zgodilo, zdaj pa zmanjšam vsa okna, ki jih imam odprta, da pridem do že odprtega okna s smeškoti._________________Barvit pozdrav, Ladka s Povelj, Bahnkova Zelenjava, rastline za barvanje, sadjeNazadnje urejal/a lpmami 02 Apr 2015 12:10; skupaj popravljeno 2 krat
Danes sem v živo videla postavljeno ogrodje rastlinjaka, ki ga je pred kratkim imel v katalogu Živex, cena 96,90 €, dimenzija 300 x 200 x 200 cm.
Če ne bi že imela podobnega, bi ga gotovo kupila. Ogrodje je v celoti iz pocinkanih cevi, spoji so vijačeni, na vrtu je izgledal zelo dopadljivo. Prevleka ima menda tudi stranska okenca za zračenje, le da ne vem, ali samo pri tleh, ali tudi kje više zgoraj, ker še ni bila poveznjena čez. Iz radovednosti sva šla z možem pofirbcat v Živex, a jih nimajo več. Prodali so jih menda vse že takoj prvi dan. Prodajalec je omenil, da v naslednjih dneh pričakujejo novo pošiljko, le da ne vejo količine. Če ga kdo zelo rabi, se jih splača nadlegovati po telefonu. Predvidevam, da pri tem ne bo težav s spoji, oziroma, če bodo, se jih bo dalo rešiti z malo strojniške spretnosti. Kot mi je dejal ponosni lastnik tega rastlinjaka, naj bi bil izdelan na Češkem.
Odvisno kakšne vremenske pogoje imaš pozimi. Če je recimo veliko snega,je bolje da jih imaš bolj na gosto,recimo manj kot 1m narazen._________________~~~~****~~~~****~~~~ http://poosmiinpol.blogspot.com/
pajo zdaj pa moraš nabavit še kozo, da ti bo "pomagala" solato in radič pojest Vse imaš zelo, zelo lepo. To bi ti zavidala marsikatera prodajalka iz tržnice . _________________
pajo živ, imaš krasno solato in radič. povej kdaj si jo posejal in ali si jo v rastlinjaku ali zunaj in kasneje pikiral pod streho. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
pajo živ, imaš krasno solato in radič. povej kdaj si jo posejal in ali si jo v rastlinjaku ali zunaj in kasneje pikiral pod streho. lpvoda
Ne posejana je bila zunaj tako kot ponavadi. Čili ven iz rastlinjaka solata pa noter. Močne vile ali štiharica če sem se pravilno izrazil pa eno po eno ven z zemjle pa z lopatko kot mejhen otrok luknjo naredit zasut in dobro v srček zalit. Tako delam do sedaj je bilo še v redu. Malo dela sicer je ampak imam notri mizo in jo lepo spucam , da ne nosim v stanovanje zemlje in vse mogoče. Ravno sedaj iz rastlinjaka pa še zunaj sem jo opral. Kar malo kruto kolk je bila mrzla voda. Aja po horoskopu sva z ženo oven in bik tako, da ni panike kam bo šla. Radič pa že zelo kmalu ko ga odrežem na primerni višini dela dalje._________________Lj Šiška bolj natančno Koseze.