Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Bolezni in škodljivci
Moderator: Melona
muha je napisal/a: |
Katera FFS sredstva in v kakšni količini lahko dobimo brez predložitve potrdila o opravljenem tečaju? Seznam |
15 herbicidov ...
-
Prosim če mi lahko kdo pove, kaj so te ogabe na podstavku, ker domnevam, da so prav one krive za pogin vrtnice.Ko sem začela kopat po zemlji in jih pobirat, sem nehala štet pri 50,pa jih je bilo potem še kar nekaj.So to žerke majskega hrošča?Na netu so čisto podobne,ampak te so bile res ogromne.Prizadeta je bila samo ta vrtnica, ostale ne,pa ne vem,kako preprečiti naslednjo invazijo.
_________________Sem zrasla na asfaltu, nimam pojma.
_________________Sem zrasla na asfaltu, nimam pojma.
moje slke so bolj tako-tako. Tu si poglej ličinke zlate minice http://galerija.foto-narava.com/displayimage.php?album=search&cat=0&pos=18
in ogrci
http://galerija.foto-narava.com/displayimage.php?album=search&cat=0&pos=21
in ogrci
http://galerija.foto-narava.com/displayimage.php?album=search&cat=0&pos=21
-
Hojla Orhi, sem važna kot pav, mi je vzelo eno popoldne, da sem uspela nalimat slikce, sem si malo s Shrani.si dopisovala pa je šlo, ampak mi ni preveč všeč, da moram menjat Chromo za IE, če hočem, da stvar uspe pa še počasi gre vse skupaj.Ne smetimo teme, skratka:
Ne škropim nikoli z ničemer proti plevelu, ker je naša trava "podeželska"se pravi da imamo vse plevele, ki rastejo pri nas, pa se ne sekiramo preveč.
Ne škropim niti vrtnic s kemijo, uporabljam samo kis, koprivo in jogurt.
Ampak tale vrtnica mi je posebno prirasla k srcu, dobila sem jo od sina-absolutnega nimašpojmaša- za materinski dan, zato ko se dokopljem do nove, bo pela tudi kemija.
Sicer pa menim, da je res majski hrošč krivec za pogubo moje rožce. _________________Sem zrasla na asfaltu, nimam pojma.
Ne škropim nikoli z ničemer proti plevelu, ker je naša trava "podeželska"se pravi da imamo vse plevele, ki rastejo pri nas, pa se ne sekiramo preveč.
Ne škropim niti vrtnic s kemijo, uporabljam samo kis, koprivo in jogurt.
Ampak tale vrtnica mi je posebno prirasla k srcu, dobila sem jo od sina-absolutnega nimašpojmaša- za materinski dan, zato ko se dokopljem do nove, bo pela tudi kemija.
Sicer pa menim, da je res majski hrošč krivec za pogubo moje rožce. _________________Sem zrasla na asfaltu, nimam pojma.
nimam pojma res si se namatrala, ampak delo si opravila profesionalno.
Mogoče so res ogrci majskega hrošča, ampak res se mi zdi čudno, da lahko napravi ta "zverina" v tako kratkem času, tako veliko škodo. Si imela res "kolonijo teroristov"
Vrtnica je res lepa in darovalec pravi "nimašpojmaš", da mu uspe kupiti tako lepo vrtnico za mamico. _________________
Mogoče so res ogrci majskega hrošča, ampak res se mi zdi čudno, da lahko napravi ta "zverina" v tako kratkem času, tako veliko škodo. Si imela res "kolonijo teroristov"
Vrtnica je res lepa in darovalec pravi "nimašpojmaš", da mu uspe kupiti tako lepo vrtnico za mamico. _________________