Redkev - Raphanus sativus
-
- Kraj: Rimske Toplice
-
- Kraj: Radegunda, Golte
-
-
Metuljc, črna redkev je bila božanska - očitno ji malo zmrzali ni škodilo
.
En del sem je naredila po tvojem receptu, drugo sem pa naribala in dala k fižolu in radiču, zraven čebulo, gor pa sol, poper, kis, bučno olje in trdo kuhana jajca - kosilo za angelčke
. Danes ponoči bo okno odprto na stežaj
Nekaj dni bo očitno še toplo, kaj narediti z ostalimi, ko bo pošteno mraz, bom pa premišljala kasneje
._________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
![Rolling Eyes](images/smiles/icon_rolleyes.gif)
En del sem je naredila po tvojem receptu, drugo sem pa naribala in dala k fižolu in radiču, zraven čebulo, gor pa sol, poper, kis, bučno olje in trdo kuhana jajca - kosilo za angelčke
![Very Happy](images/smiles/icon_biggrin.gif)
![Wink](images/smiles/icon_wink.gif)
Nekaj dni bo očitno še toplo, kaj narediti z ostalimi, ko bo pošteno mraz, bom pa premišljala kasneje
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
-
Jaz sem jo pa lani pred zmrzaljo pospravila v eno dobro plastično posodo, ki ima zračenje (ne bom reklamirala blagovne znamke
) in mi je zdržala do pomladi popolnoma trda in hrustljava
.
Letos mi pa sploh ni prišla ven, sem čisto brez
._________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
![Very Happy](images/smiles/icon_biggrin.gif)
Letos mi pa sploh ni prišla ven, sem čisto brez
![Crying or Very sad](images/smiles/icon_cry.gif)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
-