NAROČILO SEMEN

crtj-admin
Site Admin

NAROČILO SEMEN

Odgovor Napisal/-a crtj-admin »

(Prenos iz arhiva)
Jasminka

Odgovor Napisal/-a Jasminka »

Ali je že kdo naročal semena na tem naslovu in kako so kalila?

http://www.sejmo.com/

Cene se mi zdijo kar dostopne oz. primerne.
Nazadnje urejal/a Jasminka 23 Apr 2016 20:09; skupaj popravljeno 1 krat
Uporabniški avatar
Peter
Kraj: Lucija

Odgovor Napisal/-a Peter »

Zanimivo, sem že dal v zaznamke. Smile
kate

Odgovor Napisal/-a kate »

Luštna ideja!!! Mlada Postojnčanka, Damjana Benec.
Ivčk

Odgovor Napisal/-a Ivčk »

Škoda, da gre samo za preprodajo že znanih prodajalcev, čeprav pohvale za lepo izvedbo. Prednost je tudi, da je več tega na kupu in ti ni treba po trgovinah hodit.

Jaz pa sem iskreno srčno upala, da je končno nekdo začel prodajati domača semena, tega pri nas kronično manjka..._________________Instagram profil: @iva.grasa.ig
Dostop do spletne ankete:
https://forms.gle/S3bLBtqhbhK1q6M6A
figula

Odgovor Napisal/-a figula »

Ivčk je napisal/a:
Prednost je tudi, da je več tega na kupu in ti ni treba po trgovinah hodit.

Je tudi poseben čar stati pred prepolno polico z majhnimi vrečkami in iskati "tisto" seme, ki ga še nimaš Very Happy

Ivčk je napisal/a:
Jaz pa sem iskreno srčno upala, da je končno nekdo začel prodajati domača semena, tega pri nas kronično manjka...

Je to veliko dela in odgovornosti (kaj bi to tebi pravila Wink) plus mislim, da imamo neke čudne zakone .... smo z brbr enkar nekaj razpredale ....
Inšpekcijam ni pomembno kakšne kvalitete je tvoj izdelek - strožje regulative določajo višino položenih ploščic v obratovalnem prostoru Shocked
voda

Odgovor Napisal/-a voda »

zdi se mi, da so cene višje od poprečnih in strinjam se s Figulo. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Za vse, ki niso doma ravno v kakem večjem kraju z dobro ponudbo semen, je to vseeno dobrodošlo in ugodno, saj, konec koncev, tudi pot ni več zastonj.
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Za prodajo domačih semen je menda kar zapleteno dobiti vsa dovoljenja. No, to najbrž ti, Ivčk, bolje veš.
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Ko sem se zanimala za možnost registracije mojih "kmetovalskih" prizadevanj, sem bila na Ajpesu in prebrskala vse možne registracije. Kot sem se lahko podučila, se ne moreš registirati (kot s.p. recimo) za pridelavo in prodajo semen. Lahko si registriran za vzgojo in prodajo sadik, pridelkov ali izdelkov, ne pa semen..._________________naredimo svet lepši
Odgovori

Vrni se na “Skupinski nakupi in delavnice”