Naročilo semen iz Baker Creek Seeds

Tiana

Odgovor Napisal/-a Tiana »

juglans je napisal/a:

Sicer pa je resnično zanimivo kako iščemo nekaj novega, med tem, ko so domače sorte v resnici bolj rodne, (večja semena naprimer) le da nimajo tako obetavnih opisov (vzdržen v suši, vročini, ne zahteva pognojenih tal ipd.)

Ko si enkrat čez lužo vidiš, da znajo iz še navadne skale narediti takšno atrakcijo, ki je ni nikjer na svetu. Tudi pri semenih je dosti podobno. In se strinjam, domače sorte so vseeno boljše, samo zamika nas pa vseeno poizkusiti nekaj novega.
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Melona, v temi "fižol" sem objavila link do spletne strain, kjer sem naletela na največjo zbirko fižolov, kar sem jih videla do zdaj..._________________naredimo svet lepši
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Hvala, pregledala in onemela Wink !
juglans

Odgovor Napisal/-a juglans »

metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Uf, juglans, so se mi kar sline pocedile pri onih brokolijih in cvetačah.........
sars

Odgovor Napisal/-a sars »

Pozdravljeni. Ko sem jaz naročeval od njih, sem razdelil naročila tako, da cene niso presegle 22€ po paketu. S tem sem se izognil plačilu davka, končna cena zaradi več poštnin je bila pa skoraj ista. Edino semena sem dobil hitreje, kot če bi jih še na carinili. Včasih sem dobil paket že v dobrem tednu._________________Lp Sars
Daniel R

Odgovor Napisal/-a Daniel R »

Ok, naročilo je zaključeno, semena so naročena, sporočim ko pošiljka prispe._________________Iščem zanimive sadne vrste...
figula

Odgovor Napisal/-a figula »

Hvala, Daniel R, držimo pesti molitev
Novinka

Odgovor Napisal/-a Novinka »

Jaz sem tudi letos narocala preko te strani. Seveda placala carino - a postopek je zelo enostaven. Zadovoljna s procesom nabave semen in dostavo. Upam, da bo tudi lepo raslo Very Happy
Daniel R

Odgovor Napisal/-a Daniel R »

Semena so prispela, sporočite kako boste prevzeli oz ali vam pošljem._________________Iščem zanimive sadne vrste...
Odgovori

Vrni se na “Skupinski nakupi in delavnice”