Malček - Seme 2016
-
-
Malcek, se jaz priskocim na pomoc
Ce imas se kaj, se priporocam za:
-radic variegata di castelfranco
-radic pan di zucchero
- cebula belokranjka
- cebula ptujska rdeca
- limonska trava
- janez
- ognjic
Za ponudit imam velik nabor sort paradiznikov - ce te zanima, ti posljem "favorite"? In se semena balkonskih, ki jih lahko gojis namesto roz
Imamo tudi seme domace solate - moram pa mami vprasat za katero sorto gre
Ce imas se kaj, se priporocam za:
-radic variegata di castelfranco
-radic pan di zucchero
- cebula belokranjka
- cebula ptujska rdeca
- limonska trava
- janez
- ognjic
Za ponudit imam velik nabor sort paradiznikov - ce te zanima, ti posljem "favorite"? In se semena balkonskih, ki jih lahko gojis namesto roz
Imamo tudi seme domace solate - moram pa mami vprasat za katero sorto gre
-
O pridni! Danes sem se bockal cel dan z birokracijo tako da vam šele jutri vsem napakiram. Mi pa dajte vsi tisti ki mi še niste povedali kako želite dostavo.
Sam preferiram v živo ob kavici ampak tudi poštarji znajo dobro prinesti.
@tajana: dobiš. Povej če prideš na sestanek oz kam pošljem
@cinija: vesel bom pora. Jagode sem pa nazadnje gojil ko mi je bilo 8 let in to na balkonu. Tako da bi bil vesel kakega nasveta s katero stvarjo začeti. Se vidimo na sestanku?
@novinka: dobiš; mogoče bo radiča bolj malo. Povej sestanek ali kam pošljem.
@mil: me zelo veseli da lahko malo povrnem za super recept za palčke. Povej sestanek ali kam pošljem.
@kate: dobiš. Če bi rada prej kot čez dva meseca ti lahko tudi pošljem ali pa če se kje tako na kavici dobimo. Mi pa limonska trava že veselo na kuhinjskem oknu raste.
Sam preferiram v živo ob kavici ampak tudi poštarji znajo dobro prinesti.
@tajana: dobiš. Povej če prideš na sestanek oz kam pošljem
@cinija: vesel bom pora. Jagode sem pa nazadnje gojil ko mi je bilo 8 let in to na balkonu. Tako da bi bil vesel kakega nasveta s katero stvarjo začeti. Se vidimo na sestanku?
@novinka: dobiš; mogoče bo radiča bolj malo. Povej sestanek ali kam pošljem.
@mil: me zelo veseli da lahko malo povrnem za super recept za palčke. Povej sestanek ali kam pošljem.
@kate: dobiš. Če bi rada prej kot čez dva meseca ti lahko tudi pošljem ali pa če se kje tako na kavici dobimo. Mi pa limonska trava že veselo na kuhinjskem oknu raste.
-
- Kraj: Rimske Toplice
malček, nekaj jagod, ki rodijo celo leto in so kot gozdne, lahko dobiš pri meni, ko bo čas zanje. Se ti bodo veselo razraščale, imajo tendenco po širjenju prav neverjetno. In so res dobre..............samo spomni me, če pozabim. Če bo pa, ko bo zadosti velika, kakšna limonska travca odveč, bom vesela sadike.
-