Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Paradižnik 2016
Jaz vedno sejem in sadim samo še v Klasmana in kolikor mi je poznano ga imajo v eni kmetijski z. v vašem koncu.Malo povprašaj._________________~~~~****~~~~****~~~~
http://poosmiinpol.blogspot.com/
http://poosmiinpol.blogspot.com/
gun: Klasman, Neuhaus N8, Asef=pikirala sem kar v tisto za cvetoče balkonske, ker namenske za plodovke takrat še niso imeli - vse tri sem preizkusila in vse se mi zdijo v redu. Zadnja leta hodim po Klasmana v Črno vas pri Igu.
Neuhaus naj bi imele vrtnarije, ki so včlanjene v Profesionalno vrtnarsko družbo. Samo treba je biti vztrajen, ker nekatere prednostno ponujajo svojo mešanico, če jo seveda pripravljajo.
Poglej, če ti je katera v dosegljivem krogu in povprašaj:Člani PVD
Neuhaus naj bi imele vrtnarije, ki so včlanjene v Profesionalno vrtnarsko družbo. Samo treba je biti vztrajen, ker nekatere prednostno ponujajo svojo mešanico, če jo seveda pripravljajo.
Poglej, če ti je katera v dosegljivem krogu in povprašaj:Člani PVD
gun je napisal/a: |
Na goriškem nevem kje bi dobil tako zemljo.kakšna je pa iz merkurja ker ne poznam teh znamk in oznak |
Zapelji se do kakšne vrtnarije in nekaj od tego boš ziher dobil.
Morda bodo imeli 200l bale, kar je pa tako ali tako cenejša varianta na liter zemlje. (verjetno pri bajti posadite še kakšno drugo rastlino - rože ipd, tako da bo prišla večja količina prav)
In še to, v rangu Klasman je tudi Terra-vita (dejansko je to identična zemlja le dve blagovne znamke) Neuhaus pa je bila vsaj svoje čase mešanica črne in bele šote, kar za hobi vrtnarje in nezahtevne kulture (kar paradižnik definitivno je) ne predstavlja opazne razlike.