Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Rumeni listi vrtnic in sušenje celotnega stebla vrtnice
Moderator: Melona
Zanimivo. Meni se je tako začelo delati na nekaj pritlehnih listih spomladi nasajene Hanse, ki je sicer začela lepo rasti (in raste še vedno lepo), tako, da sem se kar malo ustrašila. Sedaj pa so zdravi listi prerasli tiste in se to pikasto sušenje lista ne nadaljuje več._________________Živeti na podeželju je najlepše!
Spomladi sem enkrat gnojila z plantelinim gnojilom za vrtnice. Vse so začele lepo rasti in se razvijati. Kak mesec nazaj pa se je začelo vse skupaj sušit. Sprva sem mislila, da je krivo škropivo za uši, s katerim mi je tast malo vrtnice poškropil, ampak ravno tam se niso vrtnice sušile temveč cist na drugem koncu.