Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Cepljenje sadnih dreves

Odgovori
krnekdo

Odgovor Napisal/-a krnekdo »

Za slivo(uporabiš tudi za marelico) poglej okoli kakšne malo večje slive. Skoraj zihr je kje kakšen divjak. Ponavadi že vsaj ene 3x pokošen Laughing
Optimist

Odgovor Napisal/-a Optimist »

Sejance sem dobil v Omoriki.._________________Več jih posadiš, več jih ostane za tabo....
forest727

Odgovor Napisal/-a forest727 »

Tule Optimist: http://www.omorika.si ?

Hmm, za slivo bom pa še enkrat pogledal.. Slive imam doma, verjetno kej kje poganja... Čeprav dvomim..
Optimist

Ja, poštnina 6€, naslednji dan ob 10h sem jih imel doma. pa še za ceno smo se mim grede zmenil... Wink_________________Več jih posadiš, več jih ostane za tabo....
forest727

Odgovor Napisal/-a forest727 »

Se pravi da najbolje da pošljem mail.. Hvala. Smile
Optimist

Poklič 028769000_________________Več jih posadiš, več jih ostane za tabo....
Kravzlj

Odgovor Napisal/-a Kravzlj »

Kakšno češnjo lahko dobiš pri meni. divjaka. pa eno slivo imam ki je od soseda zbežala k meni._________________" Vitez ki bije bitko z jedrsko bombo! "
krnekdo

Odgovor Napisal/-a krnekdo »

Žal divjaki pod drevesi ponavadi zgledajo nekako takole, tako da rabiš imeti kar srečo, da dobiš uporabnega(torej kaljenega prejšnje leto in ne že 5x pokošenega).

(ravnokar izpuljen divjak česnje).
papasmrk

Odgovor Napisal/-a papasmrk »

Vprašal bi samo kdaj se boste kaj lotili pomladanskega cepljena ? Jaz bi se najraje naslednji vikend, se pravi prvi teden v aprilu.

Lep pozdrav
zuf

Odgovor Napisal/-a zuf »

Jabke in hruške so tukaj muževne, sem cepil za lub par dni nazaj. Pa na angleško kopulacijo, ko je šla luna gor, se pravi en teden nazaj. Lani sem z angleško kopulacijo imel lepe rezultate 15.3. Češnje še niso lepo muževne, tiste bom cepil čez 14 dni. Takrat bo tudi dober čas za jabke, hruške in podobno, sam cepiče moraš imeti v mirovanju.Nazadnje urejal/a zuf 25 Mar 2016 00:08; skupaj popravljeno 1 krat
Odgovori