Moje pisano veselje

Odgovori
pep

Odgovor Napisal/-a pep »

Koroška kri, mlada žena, tri premične rožice so izgleda motiv za takšno aktivnost. Samo za čestitat.
robert

Odgovor Napisal/-a robert »

Ja verjetno bo kar držalo,sploh moje tri premične rožice,mi dajejo energijo in navdih,ker tudi same uživajo v naravi in prekopavanju zemlje.Prav zanimivo jih je opazovati,kako z veseljem pomagajo na vrtu,sadovnjaku in cvetličnih gredicah in kako pri tem uživajo
Sanjarka Ana

Odgovor Napisal/-a Sanjarka Ana »

Tole je bilo pa tako lepo prebrati.
figula

Odgovor Napisal/-a figula »

robert je napisal/a:

Ker imam na kaljenju še nekaj sort;paradižnika,irisev,cherimoj,svetlobni koren,nekaj 1ooo lilij,pasijonk in še nekaj ostalih semen-ki mi zavzame prostor,sem se odločil postaviti še en rastlinjak.

Robert, ali ti kali? Je kaj ven pogledalo?

Sama sem lani na jesenskem srečanju vzela nekaj bubil in že celo leto nadlegujem moža, da rabim korita za vzgojo .... se mi posmehuje tale koren ..... že skoraj mesec dni gledam v prazne lončke, samo zemlja Crying or Very sad Crying or Very sad
robert

Ja kali Very Happy ,prav vse je vskalilo,razen irisev ki potrebujejo zelooo dolgo časa.Čerimoje so visoke okrog 5 cm,svetlobni koren pa je že pravi korenjak,visok okrog 20 cm.
figula

Torej mene ne mara Crying or Very sad Crying or Very sad
robert

Jaz bi še malo počakal,mogoče se pa odloči,da prileze na svetlo. Very Happy
figula

Hvala, Robert, saj čakam in vsak dan jih s pogledom ven vlečem Rolling Eyes Razz
robert

Nočne temperature se gibljejo nekje med 6 in 9 stopinj.Tako bi naj ostalo tudi za naprej.Ker imam sadike paradižnika že kar nekaj časa v rastlinjaku so se že privadili na takšne temperature in kar lepo rastejo.Ker pa se zemlja v lončku hitreje ohladi,kot v rastlinjaku,sem se odločil,da jih začnem saditi v rastlinjak in končne lonce.V raslinjakih bo posajenih okoli 220 sort-v 14 literskih loncih pa okoli 80 sort paradižnika.Trenutno cveti vsaj 500 narcis,tulipanov in hijacint-za nekaj dni pa posadim še cca 60 vrst lilij..Slikic pa žal ne morem prilepiti,ker me je računalnik pustil na cedilu.
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

220 sort boš imel v rastlinjakih? Shocked Najbrž od vsake sorte eno rastlino? Koliko narazen jih boš pa sadil?

Upam, da čimprej usposobiš računalnik, da bomo lahko gledali tvoje slikce, ker imaš vse v cvetju.
Odgovori

Vrni se na “Predstavitve članov”