Še ena novost na sadjarskem področju Peachnut

crtj-admin
Site Admin

Še ena novost na sadjarskem področju Peachnut

Odgovor Napisal/-a crtj-admin »

(Prenos iz arhiva)
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Žlahtnitelji se niso ustavili. Uspeh pri Cherrykose in podobnih jim je dal zaleta za nadaljnje raziskovanje. Za izziv so vzeli novosti v vrtnarjenju (Tom-tato =krompir in paradižnik, Gin-Tato = krompir in jajčevec)

Skrivnost, kako jim je uspelo, skrbno varujejo, ampak na trg so danes dali prvo poskusno serijo. Drevesa dajo obilen obrod debelih okusnih breskev, koščica je pa oreh s povprečno velikimi jedrci standardnega okusa. Drevo menda ni občutljivo na breskovo kodravost.

Nekaj malega drevesc je po mojih internih informacijah pri nas uspel dobiti edinole Merkur, a bodo gotovo hitro pošla. Najbolje je čimbolj zgodaj potelefonirat in jih rezervirat.
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Ravno to eksotiko še rabim. Že šibam v Merkur! tečem
figula

Odgovor Napisal/-a figula »

Da izkoristim muhino temo (saj dovoliš, ne Wink ) tule je prikazanih še nekaj uspešnih združevanj in razmnoževanj.

Informacije, ki jih je danes dobro pogledati:
https://www.youtube.com/watch?v=8rn08tINChA
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Peteršilj na korenju me najbolj mika, ker mi gre tista grda korenjeva cima na živce. Pa še korenjeve muhe ne bo. In danes je idealen dan za psokus, ste me prav navdihnile!
stara postaja

Odgovor Napisal/-a stara postaja »

Ja, Muha, vsako leto je kaj novega Laughing !
Pa naj še jaz pohvalim novega lastnika PP: zaradi problemov z okončinami (te so oslabele pod hitro naraščajočo živo težo) so le te ojačali z dodatkom jekla v krmo. Po kratkem času je slika čisto druga: jeklena konstrukcija!
Lep dan vsem!_________________zeleno, ki te ljubim zeleno (posebno divjo mirto)
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

stara postaja: a misliš, da bi se tak dodatek jedem obnesel tudi pri ljudeh? Wink

figula: Hvala! Vse to bo nujno treba sprobat, možak deluje zelo verodostojno palec gor .
pep

Odgovor Napisal/-a pep »

Tudi jaz imam idejo, vse rdeče polže bom vpisal v dve stranki, levo pol in desno pol in ker se bodo kregali med sabo bodo rastline pustili na miru.Nazadnje urejal/a pep 01 Apr 2016 09:33; skupaj popravljeno 1 krat
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Vidiš, Stara postaja, tudi za slabokrvne, ki jim manjka železa, je to odlična ideja!

Figula, tisti spodaj, ki je posadil jabolko in žico ter tako dobil iphone 8, ima še večjo ekonomsko računico!

Pep, če je pri tebi kaj prostora za stranko strun, samo reci, ni problema za članstvo.
stara postaja

Odgovor Napisal/-a stara postaja »

Viš Muha, nisem pomislila, da bi lahko ta dodatek pomagal tudi mojemu opešanemu kolenu Embarassed .
Kot vidim, smo zelo inovativni. Fajn, da nam ne zmanjka dobre volje Laughing !_________________zeleno, ki te ljubim zeleno (posebno divjo mirto)
Odgovori

Vrni se na “Čvek”