Menjave Pr' Blaj - Litija - 16. april 2016
-
Jaz imam naslednje viške:
* žajbelj (neukoreninjeni potaknjenci)
* sadike malin/robid
* sadike oranžnih visokih maslenic
* sadike melise (Melona) oddano
* sadika origano-majarona (Brane, Mil)
* sadike jajčevcev (Marijav) oddano
Figula, se priporočam za nekaj sadik kiwana.Nazadnje urejal/a MARTINKA 07 Apr 2016 08:24; skupaj popravljeno 2 krat
* žajbelj (neukoreninjeni potaknjenci)
* sadike malin/robid
* sadike oranžnih visokih maslenic
* sadike melise (Melona) oddano
* sadika origano-majarona (Brane, Mil)
* sadike jajčevcev (Marijav) oddano
Figula, se priporočam za nekaj sadik kiwana.Nazadnje urejal/a MARTINKA 07 Apr 2016 08:24; skupaj popravljeno 2 krat
-
Pod rokami se vrti nekaj viškov, katere bi z veseljem oddal. Poleg tega pa je v ta namen prispeval par stvari tudi dajmar, kar bom vsekakor pripeljal s seboj.
bodičaste čajote (nekaj komadov, lepo odganjajo a ne preveč, ne bodo pa še posajene) MARTINKA
ginko - 3 kom; v loncu originalnilist
rumeni dren - 2 kom; v loncu metuljc
okrasne trave (pisanolistni miskantus -4 kom in še neko zeleno, nižje rasti, ki lepo cveti - 7 kom; vse posajene v loncih) metuljc
kuro, ki nese zlata jajca - 1 kom
rdečelistni ringlo - cepljen, v loncu - 1 kom Ana
Če še kaj najdem dodatno pripišem.
----------------
Našle bi se še 4 sadikice fejoe. (vzgojene iz semena, visoke cca 5 cm) originalnilist, melona, NadaP (dobim j.v.m.)Nazadnje urejal/a juglans 09 Apr 2016 23:28; skupaj popravljeno 3 krat
bodičaste čajote (nekaj komadov, lepo odganjajo a ne preveč, ne bodo pa še posajene) MARTINKA
ginko - 3 kom; v loncu originalnilist
rumeni dren - 2 kom; v loncu metuljc
okrasne trave (pisanolistni miskantus -4 kom in še neko zeleno, nižje rasti, ki lepo cveti - 7 kom; vse posajene v loncih) metuljc
kuro, ki nese zlata jajca - 1 kom
rdečelistni ringlo - cepljen, v loncu - 1 kom Ana
Če še kaj najdem dodatno pripišem.
----------------
Našle bi se še 4 sadikice fejoe. (vzgojene iz semena, visoke cca 5 cm) originalnilist, melona, NadaP (dobim j.v.m.)Nazadnje urejal/a juglans 09 Apr 2016 23:28; skupaj popravljeno 3 krat
-
- Kraj: Rimske Toplice
-
Joj figula, za trenutek si bila prepozna.
Na ZS se mi je javil interesent, ki bi želel komplet. Glede na izkazan interes (kura+jajce) se je uvrstil višje na lestvici in tako sem se odločil zanj. Škoda.
Bo pa verjetno za tebe kakšen črni orehec. Zgleda tako, kot da se nekateri prebujajo. Bolj sigurno pred srečanjem.
Ana in metuljc zebeleženo.
Metuljc, trava ni preveč velika, ker jo pes vestno obira. Ti bom pa z dobro voljo pomagal igrati puzzle, da bova vse vložila v tvojo pandico. Drenček je meterska šibica z nekaj sramežljivimi stranskimi vejicami.
Brez skrbi, vse boš odpeljala domov.
Na ZS se mi je javil interesent, ki bi želel komplet. Glede na izkazan interes (kura+jajce) se je uvrstil višje na lestvici in tako sem se odločil zanj. Škoda.
Bo pa verjetno za tebe kakšen črni orehec. Zgleda tako, kot da se nekateri prebujajo. Bolj sigurno pred srečanjem.
Ana in metuljc zebeleženo.
Metuljc, trava ni preveč velika, ker jo pes vestno obira. Ti bom pa z dobro voljo pomagal igrati puzzle, da bova vse vložila v tvojo pandico. Drenček je meterska šibica z nekaj sramežljivimi stranskimi vejicami.
Brez skrbi, vse boš odpeljala domov.