Oznaka kraja bivanja v profilu ?

crtj-admin
Site Admin

Oznaka kraja bivanja v profilu ?

Odgovor Napisal/-a crtj-admin »

(Prenos iz arhiva)
Furman

Odgovor Napisal/-a Furman »

Razumem, da je dandanes treba skrbno skrivati svoje osebne podatke. Zaenkrat se v Sloveniji še niso pojavile kake večje zlorabe pa vseeno.
Imam pa predlog:
Tisti, ki so paranoični pri skrivanju svojih osebnih podatkov, naj v profil napiše samo pokrajino odkoder je. Primorska-obala, Primorska-sever, Gorenjska, zasavje...
Gledam slike nekaterih forumašev in si cedim sline kako lepo imajo, potem pa ugotovim, da na moji lokaciji nič od tega ne more rast. Zato, če je možno pripišite, OBALA, Gorenjska700m nad morjem, štajerska vinorodno področje... ostanerte anonimni a je laže razumeti zakaj nekaj uspeva ali ne uspeva Wink

lep in sončen dan
Furman_________________Vsi si želimo, da bi ta svet bil lepši
ali je ta svet lepši, ker si ti v njem?
Komu bo danes dan lepši, ker je srečal tebe?
Uporabniški avatar
orhy

Odgovor Napisal/-a orhy »

Furman je napisal/a:
..Tisti, ki so paranoični pri skrivanju svojih osebnih podatkov..

Takšni pridevniki označevanja mi niso všeč. Spoštujem svobodno odločitev vsakega._________________
Slika
Furman

Odgovor Napisal/-a Furman »

orhy je napisal/a:
Furman je napisal/a:
..Tisti, ki so paranoični pri skrivanju svojih osebnih podatkov..

Takšni pridevniki označevanja mi niso všeč. Spoštujem svobodno odločitev vsakega.

Tudi jaz spoštujem mnenje vsakega
mišljeno je bilo dobronamerno, če pa nekdo vztraja pa tudi prav
Laughing_________________Vsi si želimo, da bi ta svet bil lepši
ali je ta svet lepši, ker si ti v njem?
Komu bo danes dan lepši, ker je srečal tebe?
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Mislim, da nas je večina istih misli - vsaj okviren kraj, kjer rastejo naše rastline, o katerih pišemo ali katerih fotografije lepimo, bi bilo želeno navesti. Težko je primerjati, še teže svetovati, če ne moremo niti približno oceniti v kakšni klimi rastejo.

Ni redek primer, ko nekdo vpraša: ali je že čas, da posadim paradižnike na prosto, kraja, kje jih goji, pa ne napiše Confused Rolling Eyes . V dobro sporazumevanja prosim vse, da izpopolnijo svoj profil. Kot pravi Furman, saj ni treba napisati točne vasi, niti mesta ne, le pokrajino. Če je zraven še nadmorska višina, pa toliko bolje.
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Furman, hvala za tale zapis. Tam prej sem sama predlagala isto. Res je moteče, če ne veš, vsaj približno, od kod je kdo.
Kot sem gotovo že kdaj napisala: V običajnih letih greš 1. maja iz Krkavč peš do Dragonje in se naješ prvih zrelih češenj, se usedeš v avto in odpelješ v Rateče, kjer občuduješ cvetoče češnje (lastna izkušnja).
Marinka

Odgovor Napisal/-a Marinka »

Kje pa se najde nadmorska višina za kraj?_________________Začni dan z nasmehom in vse bo lažje!
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Pri nas, recimo, ga imamo vzidanega v stavbo železniške pOStaje že od leta 1848. Embarassed
Sicer je pa odvisno, od kod si. Za večino krajev vtipkaš v Google ime kraja in nadmorska višina in najde.
Uporabniški avatar
Peter
Kraj: Lucija

Odgovor Napisal/-a Peter »

Vpiši ime kraja:

http://www.ketna.net/?c=3

L.p.
Marinka

Odgovor Napisal/-a Marinka »

Za moj kraj zgleda ni podatkov._________________Začni dan z nasmehom in vse bo lažje!
Odgovori

Vrni se na “Ideje, pohvale, pripombe in nasveti”