Oznaka kraja bivanja v profilu ?
-
- Site Admin
Oznaka kraja bivanja v profilu ?
(Prenos iz arhiva)
-
Razumem, da je dandanes treba skrbno skrivati svoje osebne podatke. Zaenkrat se v Sloveniji še niso pojavile kake večje zlorabe pa vseeno.
Imam pa predlog:
Tisti, ki so paranoični pri skrivanju svojih osebnih podatkov, naj v profil napiše samo pokrajino odkoder je. Primorska-obala, Primorska-sever, Gorenjska, zasavje...
Gledam slike nekaterih forumašev in si cedim sline kako lepo imajo, potem pa ugotovim, da na moji lokaciji nič od tega ne more rast. Zato, če je možno pripišite, OBALA, Gorenjska700m nad morjem, štajerska vinorodno področje... ostanerte anonimni a je laže razumeti zakaj nekaj uspeva ali ne uspeva
lep in sončen dan
Furman_________________Vsi si želimo, da bi ta svet bil lepši
ali je ta svet lepši, ker si ti v njem?
Komu bo danes dan lepši, ker je srečal tebe?
Imam pa predlog:
Tisti, ki so paranoični pri skrivanju svojih osebnih podatkov, naj v profil napiše samo pokrajino odkoder je. Primorska-obala, Primorska-sever, Gorenjska, zasavje...
Gledam slike nekaterih forumašev in si cedim sline kako lepo imajo, potem pa ugotovim, da na moji lokaciji nič od tega ne more rast. Zato, če je možno pripišite, OBALA, Gorenjska700m nad morjem, štajerska vinorodno področje... ostanerte anonimni a je laže razumeti zakaj nekaj uspeva ali ne uspeva
lep in sončen dan
Furman_________________Vsi si želimo, da bi ta svet bil lepši
-
orhy je napisal/a: | ||
Takšni pridevniki označevanja mi niso všeč. Spoštujem svobodno odločitev vsakega. |
Tudi jaz spoštujem mnenje vsakega
mišljeno je bilo dobronamerno, če pa nekdo vztraja pa tudi prav
_________________Vsi si želimo, da bi ta svet bil lepši
- muha
- Site Admin
- Kraj: Medvode okolica
Mislim, da nas je večina istih misli - vsaj okviren kraj, kjer rastejo naše rastline, o katerih pišemo ali katerih fotografije lepimo, bi bilo želeno navesti. Težko je primerjati, še teže svetovati, če ne moremo niti približno oceniti v kakšni klimi rastejo.
Ni redek primer, ko nekdo vpraša: ali je že čas, da posadim paradižnike na prosto, kraja, kje jih goji, pa ne napiše . V dobro sporazumevanja prosim vse, da izpopolnijo svoj profil. Kot pravi Furman, saj ni treba napisati točne vasi, niti mesta ne, le pokrajino. Če je zraven še nadmorska višina, pa toliko bolje.
Ni redek primer, ko nekdo vpraša: ali je že čas, da posadim paradižnike na prosto, kraja, kje jih goji, pa ne napiše . V dobro sporazumevanja prosim vse, da izpopolnijo svoj profil. Kot pravi Furman, saj ni treba napisati točne vasi, niti mesta ne, le pokrajino. Če je zraven še nadmorska višina, pa toliko bolje.
-
- Kraj: Rimske Toplice
Furman, hvala za tale zapis. Tam prej sem sama predlagala isto. Res je moteče, če ne veš, vsaj približno, od kod je kdo.
Kot sem gotovo že kdaj napisala: V običajnih letih greš 1. maja iz Krkavč peš do Dragonje in se naješ prvih zrelih češenj, se usedeš v avto in odpelješ v Rateče, kjer občuduješ cvetoče češnje (lastna izkušnja).
Kot sem gotovo že kdaj napisala: V običajnih letih greš 1. maja iz Krkavč peš do Dragonje in se naješ prvih zrelih češenj, se usedeš v avto in odpelješ v Rateče, kjer občuduješ cvetoče češnje (lastna izkušnja).
- Peter
- Kraj: Lucija
Vpiši ime kraja:
http://www.ketna.net/?c=3
L.p.
http://www.ketna.net/?c=3
L.p.