Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Žlahtnjenje vrtnic in sejanci

Moderator: Melona

Odgovori
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Kako čudovit cvet ti je uspel. Prižast, a hkrati nežen, nevsiljiv. In še diši, kot pišeš. Popolno! Čestitam!
figula

Odgovor Napisal/-a figula »

Melona klanjam se bravo, bravo! držim pesti, da si bo prislužila ime Wink

Sedaj pa razumem, ko si pisala, da sejančke vzameš s seboj Smile . Takole bogastvo človek ne more pustiti vnemar v kotu.
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

O, punce drage, kako lepo je brati, da se veselite z menoj objemček !

Cinija, še več metel si nabavim in še več čarobnega prahu, če le zvem, kje jih prodajajo!

Porkafiks, Poezija, a si imela pancarje gor, da te tako dolgo čakam! Tečem naproti, kar v copatah čez drn in strn!

Plamenka, prav ta beseda je tisto, kar sem iskala, nevsiljivost, hvala, da si jo našla. Prižasti so radi kričeči, tale je pa tak sramežljivo lep.

Figula, ne okrog govort Wink . Ti naslednjič povem še kakšno destinacijo, kamor gremo kot velika družina.
Poezija

Odgovor Napisal/-a Poezija »

No saj sem vedela, da bova skupaj ob polnočnici Laughing , zadnje minute si ulovila. Na zdravje!_________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
orhy

Odgovor Napisal/-a orhy »

Melona Namesto fotografij/-e s Slikomata je bila vidna reklama, ki sem jo Melona izbrisala. kdo ne bi bil "čist u luft", če ti tako krasno uspe "ustvariti" takšno lepoto palec gor
Čestitke za trud in vztrajnost
Namesto fotografij/-e s Slikomata je bila vidna reklama, ki sem jo Melona izbrisala.

p.s.delček pa sem tudi jaz tule prispevala, saj sem tiščala pesti, ko si jih prevažala sem in tja Wink_________________
doli

Odgovor Napisal/-a doli »

Da se pridružim, čestitke. Res lepa, nekaj posebnega ta tvoja nova vrtnica. Naj ti uspeva še naprej!
Uporabniški avatar
Melona

Uf, sem kar malo zmačkana Smile ! Orhy, drži pesti še naprej, prosim. Doli, hvala.
geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

Kakšna lepotica Melona res čestitke.Mora biti človek srečen,ko je trud poplačan z tako lepoto poklon_________________LP
E.
Uporabniški avatar
Melona

Hvala, Geisha, v bistvu mi je lepo že, ko oprezam za cvetovi v pravi fazii za opraševanje in potem čakam šipke in jih shranjujem in skratka v vsem, kar zraven sodi. To mi je res en tak lep in sproščujoč hobi.
rene

Odgovor Napisal/-a rene »

Bravo Melona!
Ne samo ime, tudi prav posebno mesto mora dobiti tale lepotička - pa saj veš da bo temu tako victory Še enkrat čestitam!

Vedno bolj mi je jasno, da moram pustiti kar nekaj prostora za tvoje in Poezijine novorojenčke Wink
Odgovori