VABILO VSEM NA FORUMU
-
- Site Admin
VABILO VSEM NA FORUMU
(Prenos iz arhiva)
-
VABIM vse, ki berejo ali kakorkoli sodelujejo na tem forumu
na SHOD vasice Stara Sušica pri Pivki, ki bo
od petka 24. Junij 2016 do nedelje 26. Junija 2016.....
Prireditve bodo čez dan in še posebej v soboto zvečer, ko bomo imeli KRES ob cerkvici, TIBETANSKE gonge, ples duhov , pogostitev BREZPLAČNA, stojnice s ponudbami okoliških proizvajalcev domačih izdelkov......
Če ste za to bi bila ENA STOJNICA(iz bal sena) REZERVIRANA SAMO ZA NAŠ FORUM, kjer lahko prinesete sadike, semena......karkoli si želite....Lahko propagirate zdravo prehrano, razpršila.....
vse je brezplačno in brez finančnih obveznosti do organizatorja!!!
Lahko prinesete POKAZATI IN PRODATI ustvarjalne izdelke.....(seveda za račune in obveznosti do države odgovarjate sami)
Te stojnice organiziram jaz in sem vam na voljo za predloge,vprašanja....
Vabljeni....
na SHOD vasice Stara Sušica pri Pivki, ki bo
od petka 24. Junij 2016 do nedelje 26. Junija 2016.....
Prireditve bodo čez dan in še posebej v soboto zvečer, ko bomo imeli KRES ob cerkvici, TIBETANSKE gonge, ples duhov , pogostitev BREZPLAČNA, stojnice s ponudbami okoliških proizvajalcev domačih izdelkov......
Če ste za to bi bila ENA STOJNICA(iz bal sena) REZERVIRANA SAMO ZA NAŠ FORUM, kjer lahko prinesete sadike, semena......karkoli si želite....Lahko propagirate zdravo prehrano, razpršila.....
vse je brezplačno in brez finančnih obveznosti do organizatorja!!!
Lahko prinesete POKAZATI IN PRODATI ustvarjalne izdelke.....(seveda za račune in obveznosti do države odgovarjate sami)
Te stojnice organiziram jaz in sem vam na voljo za predloge,vprašanja....
Vabljeni....
- Lpmami
- Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
- Kontakt:
- orhy
Bety11 je napisal/a: |
...Prireditve bodo čez dan in še posebej v soboto zvečer, ko bomo imeli KRES ob cerkvici, TIBETANSKE gonge, ples duhov , ... |
Malo čudno se mi zdi, da vam bo g. župnik Zdenko Štrukelj dovolil tibetanske vragolije, ples duhov .....
okoli katoliške cerkvice sv. Janeza Krstnika na Stari Sušici
mislim, da je to skrajno neprimerno mesto.
Spoštujmo domače, da nas bo tudi svet spoštoval !
(Se opravičujem, če sem mogoče zgornje kaj slabo razumela!)_________________
-
Orhy....to ni zraslo na mojem zelniku, temveč so to imeli že prej organizirano. Jaz sem od novembra v vasi .....
Mil je živela nekaj časa tukaj in lahko ona reče kakšno več....
Moj predlog je samo bil, da naredimo stojnice za raznorazna društva in izdelke pa predstavitve.....Pridejo moje Siničke iz Pivke s svojimi punčkami za UNICEF.....Pa moje Regice, ki izdelujejo košare iz papirja in na različne načine reciklirajo odpadke.....
Vabljeni...
Mil je živela nekaj časa tukaj in lahko ona reče kakšno več....
Moj predlog je samo bil, da naredimo stojnice za raznorazna društva in izdelke pa predstavitve.....Pridejo moje Siničke iz Pivke s svojimi punčkami za UNICEF.....Pa moje Regice, ki izdelujejo košare iz papirja in na različne načine reciklirajo odpadke.....
Vabljeni...
- Lpmami
- Kontakt:
- muha
- Site Admin
- Kraj: Medvode okolica
Zoni ima očitno insajderske informacije:
http://dogodki.boreo.si/dogodki/79
je pa predstavljeno nekoliko drugače. Katera varianta bo torej prava ?
http://dogodki.boreo.si/dogodki/79
je pa predstavljeno nekoliko drugače. Katera varianta bo torej prava ?
- orhy
Zdaj pa me res zanima, kakšna je resnica. Kot je meni poznano praznujejo tam domačini vsakoletni SHOD, kot nek star verski običaj - tradicijo.
Zoni je, kot vidim navajal le, kaj v primeru dežja, kar v ostalih informacijah ni bilo omenjeno.. . pa je glede na čas v katerem se praznovanje SHODA odvija, najbrž modro pomisliti tudi na vreme.
"TIBETANSKI gongi, ples duhov.... " - tole pa se je verjetno kasneje prikradlo v vsebino tega krščanskega praznovanja, ker v košanski dolini, kot jo jaz poznam - tega današnjega šamanstva v preteklosti zagotovo niso poznali._________________
Zoni je, kot vidim navajal le, kaj v primeru dežja, kar v ostalih informacijah ni bilo omenjeno.. . pa je glede na čas v katerem se praznovanje SHODA odvija, najbrž modro pomisliti tudi na vreme.
"TIBETANSKI gongi, ples duhov.... " - tole pa se je verjetno kasneje prikradlo v vsebino tega krščanskega praznovanja, ker v košanski dolini, kot jo jaz poznam - tega današnjega šamanstva v preteklosti zagotovo niso poznali._________________
- Lpmami
- Kontakt:
Ne, ni logično. Take in podobne prireditve na prostem se v primeru zelo slabe vremenske napovedi prestavijo ali odpovejo, če se to zgodi med samim potekom prireditve, se pa dogajanje preseli pod šotore ali podobne strehe ali pa predčasno zaključi. Da bi se preselilo v cerkev, doslej še nisem doživela niti slišala _________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
-
- Kraj: Rimske Toplice