Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Med srnami in soncem

Moderator: Melona

Odgovori
Isaan

Odgovor Napisal/-a Isaan »

Ja tole pa ni lepo prebrati, ampak tako je. Vsem se dogajajo podobne stvari, ali so uši, ali gosenice, bolezni ali veter. Ampak na koncu se vedno nekako izteče in smo srečne pri naših ljubicah. Kljub vetru, ki ti je naredil toliko škode, komaj čakam na slike tvojih lepotic.
Sončna

Odgovor Napisal/-a Sončna »

Po vsem vetru me letos razveseljuje neznana čajevka, ki je pri meni tretje leto. Letos je polna velikih cvetov. Res je posebna, saj ima večina cvetnih listov na sredini belo črtico.

geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

O Shocked res je čudovita._________________LP
E.
doli

Odgovor Napisal/-a doli »

Lepa, lepa!
Poezija

Odgovor Napisal/-a Poezija »

Petrovičeva čajevka?_________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Čudovita je!
voda

Odgovor Napisal/-a voda »

zelo lepa. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
Sončna

Poezija, mislim, da je Petrovičeva, nisem pa ziher. Že dve leti gledam po Helpmefind, katera čajevka ima to belo črtico po sredini lističev. Pa je še nisem našla. Edini minus je, ker je popolnoma brez vonja.
Isaan

Odgovor Napisal/-a Isaan »

Z imenom ali brez, v vsakem primeru je krasna. Pri meni ni še nobene čajevke, pa sem se ravno zdaj vprašala zakaj ne. Ali se cvetovi dolgo obdržijo?
Sončna

Isaan, v tem vremenu so cvetovi dolgo obstojni. Ne mara dežja-lani, ko so se ravno popki razpirali, je deževalo in se praktično ni nič cvetov popolnoma razprlo. To vreme je res idealno, ker cvetov sonce ne žge-je ena mojih redkih vrtnic, ki so praktično od jutra do večera na soncu.
Odgovori