Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Moj skalnjak, ženine rože in vse kar leta in lazi naokoli

Odgovori
Robertino

Odgovor Napisal/-a Robertino »

Rdečih letos (še) ni prav veliko, je pa mini "kemperjev" nekaj več.

Robertino

Zjutraj pogledam skozi okno in če bi ne imel ušes, bi šla usta naokoli. Very Happy
Ponoči so se namreč odprli trije veliki, temno rdeči maki. Meni so to najlepši cvetovi, kar jih premore cel skalnjak čez vse leto in vse ženine rože skupaj.

Mudilo se mi je v službo, a sem vseeno naredil nekaj posnetkov na hitro. Bili so pomečkani, ne povsem odprti, videla se jim je temna, črno vijolična glava. Domov sem prišel pozno, malo je že deževalo, in glej jih: vsi trije lepo nagnjeni v stran, glave so si z venčnimi listi pokrili in zaščitili pred dežjem in tudi zmečkani niso bili več. Shocked

Jutri izberem par posnetkov in jih tukaj pokažem.
Robertino

Ne ujamem prave rdeče barve maka. Evil or Very Mad
Robertino

Žal ne dobim temno rdeče, kakršen je mak v resnici. Karkoli sem poizkusil, vse potegne na oranžno. Če mi rata kasneje, zamenjam slike.

Zjutraj, zmečkani kot reklamne majice, ki izgledajo kot briketi in se raztegnejo šele, ko jih vržeš v vodo...

... in proti večeru, po dežju, lepo zlikani in zaprti. Wink

Nazadnje urejal/a Robertino 24 Maj 2016 21:13; skupaj popravljeno 1 krat
Robertino

Kaj pa vem? Na monitorju, kjer se zabavam s posnetki so barve tam-tam, na temle, ki je na računalniku za internet, pa niso tam-tam. Res pa je, da je tale monitor precej star in opešan. Ko pa pogledam slike na telefonu, so barve skoraj čisto v redu.
Uporabniški avatar
lpmami
Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a lpmami »

Naj so barve na monitorju tebi všeč ali ne - meni se tvoji maki kažejo kot čisto razkošje lepote!_________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
mil

Odgovor Napisal/-a mil »

Lep pozdrav

Kakši krasni posnetki, kakšna prefinjena ostrina!!!!

Da o krasnosti cvetov sploh ne govorimo.

Hvala za ta užitek

Lepo bodi, Mil
Robertino

Zjutraj sta bila odprta še dva, zadnji še čaka. Žal pa je prve tri že načel zob časa in venčni listi niso več enakomerno, močno rdeče obarvani, postajajo lisasti, temnejši in mehki - uveli na robovih. Glave, ki so bile črno vijolične, so postale nekoliko svetlejše.
Robertino

Včeraj so čakali še na zadnjega.

Danes zjutraj je bila druščina popolna.

Najstarejši in najbolj odprt.

Za občutek, kako veliki so cvetovi.

Hitro, hitro mine čas...

... mine tudi lep obraz.

Nazadnje urejal/a Robertino 12 Jun 2016 09:10; skupaj popravljeno 1 krat
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Prelepo, Robertino! Da bi človek samo stegnil roko in jih skozi ekran pobožal!
Odgovori