Srečanje pri vrtinovih - torek 7. junij 2016

Odgovori
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Se javim, seveda. Wink
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Nekoč je nekdo iskal škatle za jajca. Če pride kdo, ki jih potrebuje, jih lahko prinesem.

Tajana, zdaj vem, kje mi rastejo rumene maslenice, ker cvetijo. Ti jih prinesem.

Ali komu pride prav šele 3 cm visoka in še neprepikirana citronska bazilika? Kaj pa sejanci drobne pisane koruze? Ali morda kakšna sadika Asparagus Pea (Tetragonolobus Purpurea)?
MARIJAV

Odgovor Napisal/-a MARIJAV »

Imela bom viška kakih 15 paradižnikov Rab orjak, ki sem jih sejala pozno, sedaj pa so že kar lepe sadike, visoke cca 20 cm. Če si jih boste razdelili jih rade volje prinesem, pa najbrž bodo tudi paprike Ljubov dlan._________________Živeti na podeželju je najlepše!
tajana

Odgovor Napisal/-a tajana »

Melona hvala,da si se spomnila name. Misli., da zdaj ko cvetijo, ni primeren cas za presajanje. Rajsi bi v jeseni.
Kaksne skatle od jajce ponujas. Ce so kartonske, bi jih z veseljem vzela. Nisem pa jaz tista, ki jih je ze prosila. Zato se takoj postavim v vrsto na drugo mesto.
Z veseljem bi vzela tudi kartoske platoje od jajc, ce jih ima kdo in jih sam ne rabi._________________CARPE DIEM
Uporabniški avatar
Melona

Tajana, velja, maslenice jeseni, škatle so pa kartonske in jih prinsem.
tajana

Odgovor Napisal/-a tajana »

Hvala Melona. A ti kaj rabis. Imam sadike listnega ohrovta (seme semdobila od Novinka in je bilo sto procent kaljivo) in ogulinskega zelja._________________CARPE DIEM
Uporabniški avatar
Melona

V resnici nič ne iščem, na vrtu je že itak gneča Wink . Za ogulinsko zelje pa prvič slišim in če mi prineseš sadiko, jo z veseljem posadim, da vidim, kakšno je.
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

VIŠKI - prinesem, če bo interes

-nekaj sadik zgodnjega menda koničastega zelja
-nekaj že ukoreninjenih in posajenih ciperusov - super za obrobje ribnikov, mlak, studenčkov (prezimi ne) ali kot sobna rastlina.
-ena sadika polegle ginure + še eno do dve vejici bi lahko odlomila, če bo interesa več
- sejančki Perille - kodrasti listi
- na posebno željo še kako sadiko solate hrastov list - tiste s pokonci rastočimi listi, velikosti berivke. Drugače bo šla vsa v skledo Wink Velikost berivke.

ŽE DOGOVORJENO

- mil - paradižnik Primorski Pacug
- figula - sejanček smrdljičke
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Muha, 1 sadiko koničastega zelja bi z veseljem posvojila.
Uporabniški avatar
Melona

Muha, jaz bi pa kaj od polegle ginure, če bo ostalo.
Odgovori

Vrni se na “Srečanja”