Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Iščem banjice od sladoleda
-
- Site Admin
Iščem banjice od sladoleda
(Prenos iz arhiva)
Nekaj banjic viška imam, samo sem iz KR. Več na ZS.
Mi lahko izdaš skrivnost, kako narediš sladoled?
Jaz ga naredim v mikserju. Zmrznjeno, na koščke narezano sadje zmešam z jogurtom in sladoled je v hipu narejen. Če ga kaj ostane, ga zamrznem v modelčkih za lučke. Če ga pa zamrznem v banjici za sladoled, je tako trd kot kamen in je potrebno predolgo čakat, da ga je sploh možno zajemati z žlico za sladoled.
Mi lahko izdaš skrivnost, kako narediš sladoled?
Jaz ga naredim v mikserju. Zmrznjeno, na koščke narezano sadje zmešam z jogurtom in sladoled je v hipu narejen. Če ga kaj ostane, ga zamrznem v modelčkih za lučke. Če ga pa zamrznem v banjici za sladoled, je tako trd kot kamen in je potrebno predolgo čakat, da ga je sploh možno zajemati z žlico za sladoled.
Daniel, poizkusi med mešanjem v strojček dodat surov beljak. Boš videl fantazijo od sladoleda. Moram pa opozorit, da bo zeloo pobledel, če je borovničev ali kak temnejši se boš samo čudil kako svetel je ratal. Okus pa božanski._________________Vsi si želimo, da bi ta svet bil lepši
ali je ta svet lepši, ker si ti v njem?
Komu bo danes dan lepši, ker je srečal tebe?
ali je ta svet lepši, ker si ti v njem?
Komu bo danes dan lepši, ker je srečal tebe?