Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Paradižnik 2016

Odgovori
Rade

Odgovor Napisal/-a Rade »

Dež, dež, dež...
Sem ravnokar prvič letos poškropil paradižnike s škropivom iz sode bikarbone. Preventivno..._________________kar zraste pač zraste
copatka
Kraj: Radegunda, Golte

Odgovor Napisal/-a copatka »

Matic, en moj profesor na faksu je imel navado reči: "Preveč dobrega še s kruhom ni dobro." Very Happy_________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Matic

Odgovor Napisal/-a Matic »

... in popolnoma drži. Smile
(Pre)veliki navdušenci, ki bi radi zagotovili vse, a naredijo preveč. Je pa "dobro", če takšna draga šola pride na začetku (ko recimo kdo še ima viške), kot pa da bi se zgodilo tik pred pretežko pričakovano bero...

Ah ja. Sicer pa jim bom tudi sam jutri s sodo. Skoraj pozabil sem na svoje in zaenkrat se čisto strinjajo z mero pozornosti. Smile
donkey

Odgovor Napisal/-a donkey »

Matic je napisal/a:
... in popolnoma drži. Smile
(Pre)veliki navdušenci, ki bi radi zagotovili vse, a naredijo preveč. Je pa "dobro", če takšna draga šola pride na začetku (ko recimo kdo še ima viške), kot pa da bi se zgodilo tik pred pretežko pričakovano bero...

Jaz sem isti bumbar Confused
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Matic, če tvoj prijatelj potrebuje kakšno sadiko paradižnika - meni jih je ostalo kar nekaj, raznih sort.

Jaz vedno pravim, da preveč gnojenja povzroča same težave (od škodljivcev, do bolezni).

Ta teden sem škropljenje s preslico (paradižniki, krompir) že opravila. Naslednje skropljenje bo drug teden sredo ali četrtek (dan za list)._________________naredimo svet lepši
pajo

Odgovor Napisal/-a pajo »

Včeraj ko sem obtrgaval zalistke našel prve 3 liste - črne. In očitno sem prvi odprl sezono plesni!_________________Lj Šiška bolj natančno Koseze.
Andrej Banko
Kraj: Domžale

Odgovor Napisal/-a Andrej Banko »

pajo je napisal/a:
Včeraj ko sem obtrgaval zalistke našel prve 3 liste - črne. In očitno sem prvi odprl sezono plesni!

Ajoj !?!?!
Pa menda ne že ... puli lase
notranjka

Odgovor Napisal/-a notranjka »

Andrej Banko je napisal/a:
pajo je napisal/a:
Včeraj ko sem obtrgaval zalistke našel prve 3 liste - črne. In očitno sem prvi odprl sezono plesni!

Ajoj !?!?!

Tudi tule sem včeraj odtrgala 2 vejici.
Pri vsem tem dežju kaj drugega ni za pričakovati._________________~~~~****~~~~****~~~~
http://poosmiinpol.blogspot.com/
pajo

Odgovor Napisal/-a pajo »

Andrej Banko je napisal/a:
pajo je napisal/a:

Ajoj !?!?!

Me ni presenetilo. Bolj bi me če ne bi nič našel. Sedaj bo pa treba pazljivo vsak dan kontrolirati vso zadevo, da se ne razbohoti._________________Lj Šiška bolj natančno Koseze.
Uporabniški avatar
lpmami
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a lpmami »

Matic, tudi jaz imam še nekaj sadik različnih sort. Lahko mi pišeš na ZS._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
Odgovori