Srečanje pri vrtinovih - torek 7. junij 2016
-
-
Ekola, sadike so oddane na "pošto".
Metuljc, vedve s Tiano imata prednost pri "rabutanju gajbic". Za vaju so že pripravljeni lončki z rdečim napisom in listkom.
Sicer je pa na drugih viških večinoma na lončkih označeno, kaj je notri. Zeljnic je več vrst. Spomladi mi jih je prijazno posejala Tajana. Jaz sem jih že posadila, tako da je vrt poln. Ostalo jih je pa še precej. Če pridejo komu prav, ok, sicer imajo pa tudi Vrtinovi velik kompost, a ne.
Laughing
Lepo se imejte pri Vrtinovih.
Metuljc, vedve s Tiano imata prednost pri "rabutanju gajbic". Za vaju so že pripravljeni lončki z rdečim napisom in listkom.
Sicer je pa na drugih viških večinoma na lončkih označeno, kaj je notri. Zeljnic je več vrst. Spomladi mi jih je prijazno posejala Tajana. Jaz sem jih že posadila, tako da je vrt poln. Ostalo jih je pa še precej. Če pridejo komu prav, ok, sicer imajo pa tudi Vrtinovi velik kompost, a ne.
Laughing
Lepo se imejte pri Vrtinovih.
- muha
- Site Admin
- Kraj: Medvode okolica
NadaP je napisal/a: |
Zdravo! Tudi jaz sem se že februarja napisala da pridem, pa še nisem na seznamu. Očitno je tole potrebno še enkrat - je možno, ali je že zasedeno. Ker ne vem, kje je to, muha, ali se lahko pridružim v Medvodah? LP, Nada |
Ajej, NadaP, si spregledala, da je bilo treba prijave potrditi v maju - piše v uvodnem prispevku. Če bi se javila par dni nazaj, bi te dala vsaj na čakalno listo.Nazadnje urejal/a muha 06 Jun 2016 15:38; skupaj popravljeno 1 krat